"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Kelle Koltukta izle

-

Hobo with a Shotgun

5.9/ 10
1 1

Kelle Koltukta filminin bilgileri Hobo with a Shotgun

5.9
Kelle Koltukta 5.9 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

86 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Niv Fichman

Oyuncular

Rutger Hauer, Molly Dunsworth, Gregory Smith, Robb Wells, Brian Downey, Nick Bateman, Peter Simas, Pasha Ebrahimi, Jeremy Akerman, David Brunt

Kelle Koltukta  2011 yılında Jason Eisener tarafından yönetilen ve Rutger Hauer'ın başrolünde oynadığı bir Kanada yapımı aksiyon-korku filmidir. Bu film, aksiyon dolu ve çılgın sahneleriyle dikkat çekiyor ve oldukça özgün bir konuya sahiptir.

Filmin hikayesi, bir sokak serserisinin (Hobo olarak anılan karakter) şehre gelmesi ve şehirdeki suç ve şiddetle başa çıkmaya çalışmasını konu alıyor. Hobo, şehirdeki kötü adamlarla savaşırken bir yandan da bir yandan da bir fırsat yakalamaya çalışır.

Kelle Koltukta  sürreal ve şiddet dolu sahneleriyle dikkat çeken bir grindhouse tarzı filme örnek olarak gösterilir. Film, özellikle grindhouse türüne ilgi duyan ve aşırı şiddet içeren filmleri seven izleyicilere hitap edebilir.

Ancak şiddet ve aksiyon sahnelerinin yoğunluğu nedeniyle, film bazı izleyiciler için aşırı olabilir ve bu nedenle dikkatlice izlenmesi tavsiye edilir.

Filme Yorum Yaz