"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Beyrut izle

-

Beirut

6.3/ 10
1 1

Beyrut filminin bilgileri Beirut

6.5
Beyrut 6.5 Türkçe Dublaj 2018 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Brad Anderson

Oyuncular

Jon Hamm, Jay Potter, Khalid Benchagra, Ania Josse, Angus John Crisford Pritchard-Gordon, Yoav Sadian, Leïla Bekhti, Kate Fleetwood

80'lerin Beyrut'unda geçen bu film, diplomat Alex'in en yakın arkadaşı Daniel'in bilinmeyen kişilerce kaçırılmasıyla başlar. Alex, bir diplomat olmanın getirdiği tüm protokolleri ve kuralları bir kenara bırakarak arkadaşını kurtarmak için her şeyi göze alır. Beyrut'un karmaşık siyasi atmosferi, çatışmaların ortasında Alex'in yolculuğunu daha da zorlaştırır.

Daniel'in kaçırılma sebepleri ve arkasında kimlerin olduğunu öğrenmeye çalışırken, Alex, yeraltı dünyasıyla, casuslarla ve gerilla gruplarıyla karşı karşıya gelir. Bu sırada, yerel bir direnişçi olan Leila ile tanışır ve onun yardımıyla Daniel'in izini sürer. Leila, Alex'e Beyrut'un sokaklarında, labirent gibi dar geçitlerde ve tehlikeli bölgelerde rehberlik eder.

Filmde, arkadaşlık, sadakat ve cesaret temaları işlenirken, Beyrut'un 80'lerdeki gerçek atmosferi, tarihi ve kültürü de detaylı bir şekilde yansıtılır. Alex ve Leila'nın zorlu yolculuğu, izleyiciye nefes kesen bir gerilim ve aksiyon sunarken, aynı zamanda bir diplomatın sınırlarını zorlayarak ne kadar ileri gidebileceğini gösterir.

Filme Yorum Yaz