"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Entergalactic izle

-

Entergalactic

7.4/ 10
1 1

Entergalactic filminin bilgileri Entergalactic

7.4
Entergalactic 7.4 Dublaj & Altyazı 2022 1080p
Film Süresi

93 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAnimasyon FilmleriKomedi FilmleriMüzikal FilmleriNetflix Filmleri Yönetmen

Fletcher Moules

Oyuncular

Kid Cudi, Jessica Williams, Laura Harrier, Ty Dolla $ign, Timothée Chalamet, Vanessa Hudgens, Christopher Abbott, Keith David

Entergalactic Amerikalı müzisyen ve oyuncu Kid Cudi tarafından oluşturulan yetişkinlere yönelik bir animasyon müzik televizyon özelidir. Aynı adı taşıyan albümün görsel bir eşlik parçası olarak hizmet eder. Başlangıçta bir televizyon dizisi olarak duyurulan Entergalactic, Ağustos 2022'de bir TV özeline yeniden geliştirildi. Özel, 30 Eylül 2022 tarihinde albümle aynı anda yalnızca Netflix'te prömiyer yaptı.

Albüm temel alınarak, Cudi albüm için hikaye panosunu hazırladıktan sonra Fletcher Moules tarafından yönetildi. Cudi'nin yanı sıra, Jessica Williams, Timothée Chalamet, Ty Dolla Sign, Laura Harrier, Vanessa Hudgens, Christopher Abbott, 070 Shake, Teyana Taylor, Jaden Smith, Keith David, Arturo Castro ve Macaulay Culkin'in sesleri yer alıyor.

Romantik bir komedi olan Entergalactic, I Lost My Body (2019) ve When Harry Met Sally... (1989) filmlerinden esinlenen bir sanat tarzı kullanır. "Bir televizyon etkinliği" olarak tanıtılan yapım, animasyonu, görsel stili, müziği ve hikayesiyle eleştirmenlerden övgü aldı. Entergalactic, projedeki kostüm tasarımcısı olan Amerikalı moda tasarımcısı Virgil Abloh'a adanmış olup, yayın tarihi Abloh'un doğum günüyle çakışmaktadır.

Hikaye Jabari, gerçek başarıya giden yolda olan, sokak modasıyla giyinen bir sanatçıdır. Soğuk ve havalı yeni fotoğrafçı komşusu Meadow ile tesadüfi bir karşılaşmadan sonra, Jabari hayatında aşka yer açıp açamayacağını anlamak zorundadır.

Filme Yorum Yaz