Biri beni durdursun! Maske

Arınma Gecesi: Seçim Yılı izle

-

The Purge: Election Year

6.4/ 10
1 1

Arınma Gecesi: Seçim Yılı filminin bilgileri The Purge: Election Year

6.4
Arınma Gecesi: Seçim Yılı 6.4 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

Fransa

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Terri Taylor

Oyuncular

Elizabeth Mitchell, Frank Grillo, Mykelti Williamson, Betty Gabriel, J. J. Soria, Raymond J. Barry, Edwin Hodge, Kyle Secor, Ethan Phillips, Terry Serpico

"Arınma Gecesi: Seçim Yılı" (The Purge: Election Year), 2016 yılında yayınlanan bir korku ve gerilim filmidir. Film, "Temizlik Gecesi" olarak bilinen ve bir gece boyunca suçların serbest olduğu distopik bir Amerika'da geçer. Bu kez hikaye, Arınma Gecesi sırasında bir dönemin başkan adayı olan Charlie Roan'ın (Elizabeth Mitchell) hayatta kalma mücadelesine odaklanır.

Film, Amerika'da yıllık Temizlik Gecesi'ni eleştirir ve bu kanunun politik amaçlarla kullanılmasını anlatır. Roan, ailesinin Arınma Gecesi'nde öldürülmesinin ardından hayatta kalan tek üyesidir ve bir gün başkan olmayı hedefler. Fakat Arınma Gecesi'nin politikacılara yönelik bir hedef haline getirilmesi sonucu hayatta kalmaya çalışır.

Roan, Arınma Gecesi'nde hayatta kalmak için korumalarıyla birlikte sokağa çıkar. Bu sırada, Amerika'da yıllardır Temizlik Gecesi'nden yararlanan zengin ve güçlü elitler, Roan'ın ölmesini istemektedir. Film, politik entrikalar, şiddet ve hayatta kalma teması etrafında döner.

"Arınma Gecesi: Seçim Yılı," distopik bir dünyada geçen ve toplumsal eleştiriler içeren bir gerilim filmidir. Temizlik Gecesi konseptini kullanarak, suç, şiddet ve politika gibi temaları işler ve izleyiciye gerilim dolu bir deneyim sunar.

Filme Yorum Yaz