Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Kassandra Geçidi izle

-

The Cassandra Crossing

6.2/ 10
1 1

Kassandra Geçidi filminin bilgileri The Cassandra Crossing

6.2
Kassandra Geçidi 6.2 Dublaj & Altyazı 1976 1080p
Film Süresi

129 Dakika

Ülke

Almanya

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Françoise Bonnot

Oyuncular

Sophia Loren, Richard Harris, Martin Sheen, O.J. Simpson, Ava Gardner, Burt Lancaster, Lionel Stander, Ann Turkel, Ingrid Thulin, Lee Strasberg

1976 yapımı bir korku ve gerilim filmi olan "The Cassandra Crossing"e dayanmaktadır. Film, bir tren yolculuğu sırasında ölümcül bir virüsün yayılmasını konu alır ve bu virüsün yolcular arasında nasıl kontrol altına alınabileceği çevresinde dönen bir hikayeyi işler.

Film, Transcontinental Express adlı trenin Cenova'dan başlayarak Paris, Brüksel, Amsterdam, Kopenhag ve Stockholm gibi Avrupa şehirlerini geçen rotasını izlerken, trendeki yolculara bulaşan ölümcül bir virüsün yolculuğu boyunca nasıl yayıldığını anlatır. Salgını kontrol altına almak için bir dizi dramatik olay ve çözülmesi gereken bir bulmaca ortaya çıkar.

"The Cassandra Crossing," gerilim ve korku türünde bir yolculuk filmi olarak tanınır ve izleyicilere sıkı bir tempo, gergin anlar ve virüsün yayılmasının önlenmesine yönelik bir mücadele sunar. Film, virüs temasını kullanarak insanların acil durumlarla nasıl başa çıktığını ve felaketleri engelleme çabalarını işler.

Filme Yorum Yaz