"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Ben Efsaneyim izle

-

I Am Legend

7.2/ 10
1 1

Ben Efsaneyim filminin bilgileri I Am Legend

7.2
Ben Efsaneyim 7.2 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

101 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Francis Lawrence

Oyuncular

Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan, Salli Richardson-Whitfield, Willow Smith, Darrell Foster, April Grace, Dash Mihok

Ben Efsaneyim türkçe dublaj izle , Ben Efsaneyim film izle , Ben Efsaneyim full hd izle , Ben Efsaneyim filmini tek parça izle ; Robert Neville, insan yapımı bir virüsün etkisinden korunmuş, hayatta kalan son insan olarak kalmıştır. Virüs hızla dünya nüfusunu mutantlara dönüştürmüş, Neville ise New York'ta hayatta kalmayı başarmıştır. Üç yıl boyunca hayatta kalan insanlara radyo mesajları yayarak ulaşmaya çalışırken, geceleri mutantlara karşı kendini savunurken aynı zamanda bir tedavi geliştirmeye çalışır.

Neville, virüse karşı bağışıklık kazanmış ve mutantlara karşı koymaya çalışmaktadır. Ancak yalnız değildir, çevresi mutantlar tarafından izlenmektedir. Bir hitwoman olan "The Blonde" mutantlar tarafından gönderilmiştir ve çeşitli Edgar Allan Poe alıntıları yaparak kurbanlarını öldürmektedir. Eşcinsel Elvis'e saldırır ve onu öldürür, ancak maskenin yerini bulamaz.

John, Elvis Elvis'in adresini öğrenir ve oraya gittiğinde komşusu Cindy ile tanışır. Maskenin bulunmadığını anlarlar, ancak bir başka hitman olan "The Cowboy" ve yanındaki Mo tarafından saldırıya uğrarlar. Mutantlar, Neville'ın hayatta kalan bir kadın ve çocuk olduğunu öğrenince onlara saldırmak üzereyken büyük bir ışık patlaması yaşanır. Kadın ve çocuk Neville'ı kurtarır.

Neville ve kadın, bir güvende oldukları bölgeye gitmek üzere yola çıkarlar. Ancak mutantlar takip etmektedir. Bir dizi olay sonucunda Neville, mutantlara karşı son çırpınışını yapar ve onları etkisiz hale getirmeye çalışır. Sonunda ışık patlaması ile kurtarılan bir kadın ve çocuğun varlığına tanık olur.

Film, insanlığın sonunu getiren virüsün yarattığı kaos ve Neville'ın hayatta kalan son umut ışığı olarak nasıl mücadele ettiğini anlatır.

Filme Yorum Yaz