Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Güzel ve Çirkin izle

-

Beauty and the Beast

7.0/ 10
1 1

Güzel ve Çirkin filminin bilgileri Beauty and the Beast

7.0
Güzel ve Çirkin 7.0 Türkçe Dublaj 2017 1080p
Film Süresi

129 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriFantastik FilmlerRomantik filmler Yönetmen

Adam Kirley

Oyuncular

Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Kevin Kline, Hattie Morahan, Haydn Gwynne, Gerard Horan, Ray Fearon, Ewan McGregor

Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast) masalından uyarlanan ve 2017 yılında vizyona giren aynı isimli filmi anlatıyor. Film, Fransa'da küçük bir kasabada yaşayan Maurice (Kevin Kline) ve kızı Belle (Emma Watson) ile başlar. Belle, iyiliksever, zeki ve kitap okumayı seven bir karakterdir. Kasabanın en beğenilen kişisi olsa da evlilikle ilgilenmez. Belle'in hayranı olan kasabanın kendini beğenmiş yakışıklısı Gaston (Luke Evans) sürekli onun ilgisini çekmeye çalışır ama Belle ona ilgi göstermez.

Filmde, Maurice bir yolculuktan dönerken kurtlar tarafından saldırıya uğrar ve sığınmak için büyük ve görkemli bir şatoya girer. Orada, bahçedeki güllerden birini kızı Belle için koparır. Ancak bu güller, kötü bir büyü yüzünden canavara dönüşen Beast (Dan Stevens) tarafından korunmaktadır. Maurice'in yaptığına kızan Beast, onu zindana atar. Belle, babasını kurtarmak için Beast'in esiri olmayı kabul eder ve şatoya yerleşir.

Bu şatoda yaşayan tüm hizmetkarlar da aynı büyü nedeniyle çeşitli eşyalara dönüşmüştür. Belle ve Beast arasında zamanla gelişen ilişki, büyünün bozulabilmesi için gereken gerçek aşkı temsil eder. Film, bu klasik masalı müzikal bir formatta yeniden canlandırarak, izleyicilere hem görsel hem de duygusal bir zenginlik sunar. Emma Watson ve Dan Stevens'ın başrollerini paylaştığı film, masalın orijinal öğelerini korurken modern bir yoruma da sahiptir.

Filme Yorum Yaz