Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı izle

-

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

6.2/ 10
1 1

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı filminin bilgileri Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

5.9
Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı 5.9 Türkçe Dublaj 2010 1080p
Film Süresi

118 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAile FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Chris Columbus

Oyuncular

Logan Lerman, Kevin McKidd, Steve Coogan, Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario, Jake Abel, Sean Bean, Pierce Brosnan

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı " Rick Riordan'ın aynı adlı roman serisine dayalı olan 2010 yapımı bir fantastik gençlik filmidir. İşte filmin geniş özeti:

Film, baş karakter Percy Jackson'un hikayesini anlatır. Percy, annesi ve üvey babasıyla sıradan bir hayat yaşayan bir lise öğrencisidir. Ancak onun normal bir çocuk olmadığını anlaması uzun sürmeyecektir. Percy, Yunan mitolojisindeki tanrılarla ilgili büyülü bir dünyanın parçası olduğunu keşfeder.

Percy'nin hayatı, Yunan tanrılarından birinin Şimşek hırsızlandığını ve Percy'nin bu hırsızlığı çözmesi gerektiğini öğrenmesiyle altüst olur. Percy, babasının Poseidon olduğunu ve kendisinin bir yarı tanrı olduğunu öğrenir. Şimşek, Zeus'un hırsızlandığını düşündüğü nesne olduğu için tanrıların dünyasında büyük bir savaşın patlak verme ihtimali vardır.

Percy, bu zorlu görevi yerine getirmek için bir grup arkadaşıyla birlikte, tehlikeli yaratıklarla, efsanevi canavarlarla ve diğer tanrısal varlıklarla dolu olan bir yolculuğa çıkar. Amacı, Şimşek'i bulup geri getirerek Zeus'un öfkesini yatıştırmak ve tanrıların dünyasını kurtarmaktır.

Film, mitolojik unsurlarla dolu bir macerayı anlatırken, Percy'nin kendi kimliğini ve güçlerini keşfetmesini konu alır. Aynı zamanda dostluk, sadakat ve cesaret gibi önemli temaları işler. Percy, karşılaştığı zorlukların üstesinden gelmeye çalışırken izleyicilere unutulmaz bir fantastik macera sunar.

Filme Yorum Yaz