Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Şimdi İşler Karıştı izle

-

Family Switch

6.4/ 10
1 1

Şimdi İşler Karıştı filminin bilgileri Family Switch

6.4
Şimdi İşler Karıştı 6.4 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriFantastik FilmlerKomedi FilmleriNetflix Filmleri Yönetmen

Justine Arteta

Oyuncular

Jennifer Garner, Ed Helms, Emma Myers, Brady Noon, Lincoln Sykes, Theodore Sykes, Rita Moreno, Matthias Schweighöfer, Vanessa Carrasco, Cyrus Arnold

Bu özet, "Freaky Friday" veya benzeri bir konsepte dayalı bir hikayeyi anlatmaktadır. İşte daha detaylı bir özet:

Noel'e günler kala, nadir görülen bir kozmik olay ailenin başına gelir. İki ebeveyn, ergenlik çağındaki çocuklarıyla beklenmedik bir şekilde beden değiştirir. Bu olay, ailenin düzenini alt üst eder ve komik, kaotik bir durumun başlangıcını oluşturur.

Ergenlik çağındaki çocukların ebeveyn bedenlerine bürünmeleri, hem aile içindeki ilişkileri hem de günlük yaşantılarını alt üst eder. Her biri diğerinin yerine geçtiğinde, komik ve öğretici anlar yaşanır. Aile üyeleri, birbirlerinin hayatını anlamak ve değer vermek için bu beklenmedik durumu çözmeye çalışır.

Hikaye, ailenin bu olağanüstü durumu atlatabilme ve birbirlerine daha da yakınlaşabilme sürecini ele alır. Ebeveynler, çocuklarının dünyasını deneyimlerken, çocuklar da ebeveynlerinin yaşadığı zorlukları anlamaya çalışır. Sonuç olarak, bu kozmik olay aileyi bir araya getirir ve Noel öncesi kaotik durum, anlayış ve sevgiyle sonuçlanır.

Filme Yorum Yaz