"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Evrenin askerleri: Geri dönüş izle

-

Universal Soldier: The Return

4.2/ 10
1 1

Evrenin askerleri: Geri dönüş filminin bilgileri Universal Soldier: The Return

4.2
Evrenin askerleri: Geri dönüş 4.2 Türkçe Dublaj 1999 1080p
Film Süresi

83 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu Filmleri Yönetmen

Mic Rodgers

Oyuncular

Jean-Claude Van Damme, Bill Goldberg, Heidi Schanz, Michael Jai White, Xander Berkeley, Justin Lazard, Kiana Tom, Daniel von Bargen

"Evrenin Askerleri: Geri Dönüş" (İngilizce: "Starship Troopers: Traitor of Mars"), 2017 yapımı bir bilim kurgu-aksiyon filmidir. Film, Paul Verhoeven'in 1997 tarihli "Evrenin Askerleri" filminin devamıdır ve yine Robert A. Heinlein'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

Film, Dizzy Flores, Carl Jenkins ve Johnny Rico gibi önceki filmlerden tanıdığımız karakterleri yeniden bir araya getiriyor. Johnny Rico, Dünya'da politik bir konumda bulunan eski arkadaşı Carl Jenkins tarafından Mars'a çağrılır. Jenkins, Mars'ın yasal savunma güçleri tarafından saldırıya uğramasının ardından, Rico'yu bir devriye kuvveti lideri olarak görevlendirir.

Mars'ta, Rico ve ekibi, en zeki düşmanlara karşı savaşmak için güçlü bir askeri zeka sistemi olan "Zephyr"i kullanmaya başlar. Ancak bu, Jenkins'in karanlık planlarını ifşa ettiğinde, Rico ve ekibini zorlu bir mücadeleye sürükler. Zira Jenkins, Dünya'daki iktidarını sürdürebilmek için Mars'ı kendi emelleri için kullanmak istemektedir.

"Evrenin Askerleri: Geri Dönüş", aksiyon dolu sahneleri, özgün dünya tasarımı ve Heinlein'in evreni ile uyumlu konusu ile dikkat çekmektedir.

"Evrenin Askerleri: Geri Dönüş" filmi, herhangi bir büyük ödül kazanmamıştır. Ancak, 2008 yılında Saturn Ödülleri'nde "En İyi Bilimkurgu Filmi" adaylığına layik görülmüştür.

 

Filme Yorum Yaz