Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Slash/Back izle

-

Slash/Back

5.8/ 10
1 1

Slash/Back filminin bilgileri Slash/Back

5.8
Slash/Back 5.8 Türkçe Altyazı 2022 1080p
Film Süresi

87 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Michael Brook

Oyuncular

Tasiana Shirley, Alexis Wolfe, Nalajoss Ellsworth, Chelsea Prusky, Frankie Vincent-Wolfe, Shaun Benson, Kristian Bruun, Melissa Hood, Amelie Albert-LeBlanc, Natar Ungalaaq

"Slash/Back," Nyla Innuksuk'un yönetmenlik kariyerine büyüleyici bir başlangıç yapmış olan bir film. Hikayede bir grup İnuit genç kızı, uzaylılarla mücadele ediyor. Innuksuk, Marvel Comics karakteri Snowguard'ı (Kar Muhafız) yaratma konusunda da tanınmış bir isimdir ve bu karakter de bu kızlar gibi Arctic bölgesinden, Pangniturang, Nunavut'tan gelir. Innuksuk, filmin basın notlarında "bu öncelikle İnuitler için bir film" dediği halde, tür konusundaki yeteneği sayesinde herkesin keyif alabileceği bir yapım ortaya koymuştur.

Filmde liderlik rolünü Maika (Tasiana Shirley) üstlenmektedir. Maika, avcı olması için babası tarafından yetiştirilmiştir (bir prologda onları su üzerinde, atış yapmaya hazır bir şekilde görüyoruz). En iyi arkadaşı Jesse (Alexis Vincent-Wolfe), asi kafa Uki (Nalajoss Ellsworth) ve korkulu Leena (Chelsea Prusky) gibi arkadaşları da aynı şekilde çevrelerinden daha uzak hissetmektedirler ve yetiştiği yiyeceklerden, insanlardan ve kültürden uzaklaşma isteği içindedirler. Bu gençlerin ev yaşamları, bu dünyadaki sınıf ve ebeveynlik biçimlerinin farklı yönlerini yansıtır - Leena, göreceli olarak zengin bir evde annesinin bir bakışıyla eve kapatılırken; Maika ise çalışan sınıf bir babasıyla arası açılmıştır. Bu çocukların birçoğu, muhteşem Arctic manzarası arka planda belirirken, ebeveynlerinin gölgesinde yaşamaktadır.

Filme Yorum Yaz