"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Şeytan Pusuda Bekliyor izle

-

Hellraiser

6.3/ 10
1 1

Şeytan Pusuda Bekliyor filminin bilgileri Hellraiser

6.3
Şeytan Pusuda Bekliyor 6.3 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

121 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

David S. Goyer

Oyuncular

Odessa A'zion, Jamie Clayton, Adam Faison, Drew Starkey, Brandon Flynn, Aoife Hinds, Goran Visnjic, Hiam Abbass, Kit Clarke, Jason Liles

Film, gizemli bir bulmaca kutusunun etrafında dönen bir hikayeyi anlatır. Bu bulmaca kutusu, Cenobitler olarak bilinen, aşk ve acı arasındaki sınırları bulanıklaştırmış, ekstra boyutlu, sadomazoşistik varlıkları çağıran bir grup insanın dikkatini çeker. Cenobitlerin lideri olarak tanınan ve "Pinhead" olarak adlandırılan karakter Doug Bradley tarafından canlandırılır.

Film, İngiltere'de çekilmiş olup, orijinal müziklerinin yapılması için Coil adlı elektronik müzik grubunun düşünüldüğü, ancak yapımcıların isteği üzerine Christopher Young tarafından yeniden müziklendirildiği bir yapım sürecine sahiptir.

Hikaye, hedonist Frank Cotton'ın Marakeş'te gizemli bir bulmaca kutusu satın almasıyla başlar. Frank, bu kutuyu çözer ve bulmaca kutusunun içinden kanca ve zincirlerle çevrili korkunç varlıkların olduğu bir boyuta geçiş yapar. Ancak bu boyut onun için cennet gibi görünen bir cehennemdir.

Daha sonra, Frank'ın kardeşi Larry aynı eve taşınır. Larry, ikinci karısı Julia ile ilişkisini yeniden kurmayı umar. Ancak Larry, Julia'nın evlenmeden önce Frank ile ilişkisi olduğunun farkında değildir. Bir kazada Larry'nin eli kanar ve kanlar, Frank'in bulmaca kutusunun olduğu çatıya damlar. Bu olay, Frank'i tüyler ürpertici bir şekilde yeniden hayata döndürür.

Julia, hala Frank'e olan saplantısıyla yanıp tutuşur ve onun vücudunu yeniden oluşturmasına yardım etmeyi kabul eder. Julia, barda tanıştığı erkekleri eve getirir ve onları çatıdaki odada ölümcül şekilde yaralar. Frank daha sonra bu erkeklerin hayatını emer ve kendi vücudunu yeniden inşa eder. Frank, Julia'ya, tüm duyusal deneyimleri tüketerek yeni cinsel hazlar vadeden bulmaca kutusunu aradığını açıklar. Bulmaca çözüldüğünde, Cenobitlerin geldiğini ve ona acı çektirdiğini anlatır.

Filme Yorum Yaz