Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Hiçbiryerde izle

-

Hiçbiryerde

6.3/ 10
1 1

Hiçbiryerde filminin bilgileri Hiçbiryerde

6.3
Hiçbiryerde 6.3 Yerli Film 2002 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriDram FilmleriGizem Filmleri Yönetmen

Gudrun Ruzicková-Steiner

Oyuncular

Zuhal Olcay, Meral Okay, Devin Özgür Çınar, Ruhi Sarı, Parkan Özturan, Cezmi Baskın, Michael Mendl, Erdinç Dinçer, İsmail Hacıoğlu, Engin Günay

Haydarpaşa garında bilet satış görevlisi olarak çalışan Şükran, kırklı yaşlarında, hayatın zorluklarıyla mücadele eden bir kadındır. Hayatını oğlu Veysel’e adamıştır. Veysel, bir kablo fabrikasında işçi olarak çalışmaktadır. Şükran, geçmişte kocasının politik hadiseler nedeniyle yaşadığı acıları unutamamıştır ve bu yüzden oğlunu her türlü politik aktiviteden uzak tutmaya çalışmaktadır.

Ancak bir gün Veysel ortadan kaybolur ve Şükran'ın onu bulmak için yaptığı çabalar boşa çıkar. Resmi makamlar da Şükran’a yardımcı olmaz. Şükran’a Veysel adında kimsenin tutuklanmadığı söylenir ve tanınmamış cesetleri incelemesi istenir. Cesetler arasında tanınmayacak durumda olan bir kişi vardır ve Şükran bu kişinin Veysel olmadığını bilmektedir. Ancak, oğlunun nişanlısı olan Şule, cesedin Veysel'e ait olduğunu iddia eder. Şükran, Veysel'in hiçbir politik olaya bulaşmadığına emin olduğu için Şule ile tartışır ve oğlunun hayatta olduğuna ve bir gün geri döneceğine inancını yitirmez. Şükran, oğlunu bulma umudunu kaybetmeden, tüm şehri arşınlayarak aramaya devam eder.

Filme Yorum Yaz