'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Özel Ekip izle

-

Antigang

5.8/ 10
1 1

Özel Ekip filminin bilgileri Antigang

5.8
Özel Ekip 5.8 Dublaj & Altyazı 2015 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

Fransa

KategoriAksiyon FilmleriDram Filmleri Yönetmen

John Hodge

Oyuncular

Jean Reno, Alban Lenoir, Caterina Murino, Oumar Diaw, Stéfi Celma, Sébastien Lalanne, Thierry Neuvic, Jean-Toussaint Bernard, Jakob Cedergren, Sabrina Ouazani

Paris polisi içinde özel bir ekipte görev yapan tecrübeli Serge Buren (Jean Reno) ve agresif ortağı Cartier (Alban Lenoir), zaman zaman fevri hareketler yapan üyelerden oluşan ekibin liderliğini yapmaktadır. Ancak bu başıbozukluğu bitirmek isteyen yeni patronları Becker (Thierry Neuvic), ekibin işine her alanda karışmaya başlar. Becker'in genç eşi Margaux (Caterina Murino) ile gizli bir ilişki yaşayan Buren, bir de ortaya çıkan ve tehlikeli bir çeteyle uğraşmak durumunda kalacaktır.

Film, Paris polisi içindeki özel bir ekibin hikayesini anlatarak, polislerin işlerini yaparken yaşadıkları zorlukları ve özel hayatlarındaki karmaşık ilişkileri ele alır. Serge Buren'in liderliğindeki ekip, sıradışı yöntemleri ve farklı kişilikleriyle dikkat çeker. Yeni patronları Becker'in müdahalesi ve Buren'in özel hayatındaki gizli ilişki, filmde gerilim ve dramatik unsurları artırarak izleyicilere çeşitli duygusal tonlar sunar. Aksiyon, polisiye ve karakter odaklı bir hikaye olan film, izleyicilere sürükleyici bir suç draması deneyimi sunmayı amaçlar.

Filme Yorum Yaz