"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

The Journey of Natty Gann izle

-

The Journey of Natty Gann

6.9/ 10
1 1

The Journey of Natty Gann filminin bilgileri The Journey of Natty Gann

6.9
The Journey of Natty Gann 6.9 1985 1080p
Film Süresi

101 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAile FilmleriDram FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

James Horner

Oyuncular

Meredith Salenger, John Cusack, Ray Wise, Jed, Lainie Kazan, Scatman Crothers, Barry Miller, Verna Bloom, Bruce M. Fischer, John Finnegan

"The Journey of Natty Gann," 1985 yapımı bir macera filmidir. ABD'nin Büyük Buhran döneminde geçen bu film, genç Natty Gann'ın maceralarını ve yolculuğunu anlatır. İşte "The Journey of Natty Gann"ın kısa bir özeti:

Hikaye, 1930'ların Amerika'sında, Büyük Buhran sırasında yaşanır. Genç bir kız olan Natty Gann (Meredith Salenger), işsizlik ve zorluklarla dolu bir dönemde yaşam savaşı veren babası ile birlikte yaşamaktadır. Ancak babası iş bulma umuduyla evden ayrılır ve Natty'i yalnız bırakır.

Natty, babasını bulmak için bir maceraya atılmaya karar verir. Onun yolculuğu, onu farklı şehirlerden ormana kadar birçok farklı yere götürür. Bu sırada, bir dilenci olan Harry (John Cusack) ile tanışır ve onunla birlikte yolculuğuna devam eder. Natty, tehlikelerle dolu bu yolculuk sırasında dayanıklılığını ve cesaretini keşfeder.

"The Journey of Natty Gann," Büyük Buhran döneminin zorluklarını ve hayatta kalma mücadelesini anlatırken, Natty'nin kendini bulma ve ailesini yeniden bir araya getirme arayışını vurgular. Film, aile bağları, dostluk ve dayanışma gibi evrensel temaları işlerken, Natty'nin büyüme hikayesine odaklanır.

Filme Yorum Yaz