Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Coco izle

-

Coco

8.2/ 10
1 1

Coco filminin bilgileri Coco

8.4
Coco 8.4 Türkçe Dublaj 2018 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriDram FilmleriFantastik Filmlerİmdb Top 250Komedi FilmleriMacera FilmleriMüzikal Filmleri Yönetmen

Lee Unkrich, Adrian Molina

Oyuncular

Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, Alanna Ubach, Renee Victor, Jaime Camil, Alfonso Arau, Herbert Siguenza

Coco," 2017 yapımı bir Amerikan animasyon filmidir ve Pixar Animation Studios tarafından üretilmiştir. Film, Meksika kültürüne ve özellikle "Día de los Muertos" (Ölüler Günü) geleneğine saygı gösteren bir müzikal macera hikayesini anlatır. İşte "Coco" hakkında kısa bir özet:

Film, 12 yaşındaki Miguel Rivera'nın (Anthony Gonzalez) hikayesini takip eder. Miguel, Meksika'da yaşayan bir çocuktur ve ailesi müziği yasaklamıştır çünkü geçmişte bir aile üyesi müziği terk edip aileyi terk etmiştir. Ancak Miguel, gizli bir müzisyen olan ünlü Ernesto de la Cruz'u (Benjamin Bratt) örnek alır ve müziği sevgiyle çalmaya devam eder.

Ölüler Günü'nün geldiği bir gün, Miguel bir dizi olayın ardından Ölüler Dünyası'na geçer. Burada ölen aile üyeleriyle tanışır ve ailesinin müziğe karşı duyduğu nefretin ardındaki sırları keşfetmeye başlar. Miguel, ailesinin izini sürerken ve Ölüler Dünyası'ndan kaçmaya çalışırken, müzikle dolu unutulmaz bir macera yaşar.

"Coco," aile, hatıra ve müzik gibi evrensel temaları ele alırken, Meksika kültürünü ve Ölüler Günü geleneğini de büyük bir saygıyla yansıtır. Film, görsel olarak çarpıcı sahnelerle dolu ve müzikleriyle de büyüleyicidir. Ayrıca "Remember Me" gibi şarkıları ile de dikkat çeker.

"Coco," hem çocuklar hem de yetişkinler için duygusal bir deneyim sunan bir animasyon filmidir ve Meksika kültürüne olan saygısıyla öne çıkar.

Filme Yorum Yaz