“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Kara Maske izle

-

Hak hap

6.0/ 10
1 1

Kara Maske filminin bilgileri Hak hap

6.0
Kara Maske 6.0 Dublaj & Altyazı 1996 1080p
Film Süresi

99 Dakika

Ülke

Hong Kong

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Daniel Lee

Oyuncular

Jet Li, Ching Wan Lau, Karen Mok, Françoise Yip, Kong Lung, Anthony Chau-Sang Wong, Xin Xin Xiong, Moses Chan

Film, Li Chi-Tak tarafından 1992'de yazılan manhua Black Mask'in bir uyarlamasıdır. 2002'de, Andy On'un başrolde olduğu devam filmi "Black Mask 2: City of Masks" ile devam etmiştir.

Yeşil Yaban Arısı'na bir saygı duruşu olarak, Black Mask, televizyon dizisindeki Kato'nun (Bruce Lee tarafından canlandırılmıştır) stiliyle aynı şekilde bir domino maske ve şoför şapkası takar. Black Mask, bir haber spikeri sahnesinde Kato'ya bile benzetilir.

Konu: Tsui Chik (veya ABD versiyonunda Simon), sessiz bir hayat sürmek için bir kütüphaneci olarak çalışmaya çalışır. Ancak, aslında o, son derece gizli bir süper asker projesi için eski bir denek ve "701" adlı özel bir komando biriminin eğitmenidir. 701 timi birçok hükümet görevi için kullanılır, ancak ajanlardan biri kontrol edilemez bir öfke içinde bir polis ekibini öldürdükten sonra hükümet proje iptal eder ve tüm denekleri ortadan kaldırmaya karar verir. Tsui Chik, hayatta kalan 701 ajanlarının imha girişiminden kaçmalarına yardımcı olur. Kaçtıktan sonra Tsui Chik, ekibinden ayrıldı ve Hong Kong'da yaşamaya başladı. Gece geç saatlerde, geri kalan ekibin, yerel polisin kapasitesinin ötesinde şiddetli bir suç çılgınlığından sorumlu olduğunu keşfeder. Onları ortadan kaldırmak için yola çıkar ve Black Mask adlı süper kahraman takma adını kullanarak bir maske ve şapka takar. Askerler tarafından süper askerlere yapılan operasyon nedeniyle acı hissini kaybeden Black Mask, neredeyse yenilmez hale gelir.

Filme Yorum Yaz