Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Bıçağın İki Yüzü 3: Kutsal Üçleme izle

-

Blade: Trinity

5.9/ 10
1 1

Bıçağın İki Yüzü 3: Kutsal Üçleme filminin bilgileri Blade: Trinity

5.9
Bıçağın İki Yüzü 3: Kutsal Üçleme 5.9 Türkçe Dublaj 2004 1080p
Film Süresi

123 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerKorku Filmleri Yönetmen

David S. Goyer

Oyuncular

Wesley Snipes, Jessica Biel, Ryan Reynolds, Kris Kristofferson, Dominic Purcell, Parker Posey, Natasha Lyonne, James Remar, John Michael Higgins, Patton Oswalt

Bıçağın İki Yüzü 3: Kutsal Üçleme 2004 yapımı bir aksiyon-korku filmidir. Film, Blade karakterinin önceki iki filmden sonra vampirlerle savaşına devam ettiği bir devam filmidir. İşte filmin özeti:

Blade, vampirlerle savaşmaya devam ederken, onlara karşı yeni bir tehditle karşılaşır. Dracula'nın yeniden dirildiği ve kendisine "Drake" adını verdiği bu güçlü vampir, tüm vampirleri bir araya getirerek insanlığı köle olarak kullanmak istemektedir. Blade, bu tehlikeli düşmana karşı savaşmak için eski düşmanlarından Yardımcı Jessica Biel ve Hannibal King ile işbirliği yapar.

Filmde aksiyon ve korku unsurları bir araya gelirken, Blade ve ekibi, Drake'in vampir ordusunu durdurmak için mücadele eder. Blade, kendi yetenekleri ve özel silahlarıyla vampirlere karşı savaşırken, içindeki insanlığı da sorgulamaya başlar.

Bıçağın İki Yüzü 3: Kutsal Üçleme  serinin üçüncü filmi olarak vampir avcısı Blade'in maceralarını sürdürdüğü bir aksiyon dolu film olarak bilinir.

Filme Yorum Yaz