"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

The Void izle

-

The Void

5.9/ 10
1 1

The Void filminin bilgileri The Void

5.9
The Void 5.9 Türkçe Dublaj 2017 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriBilim-Kurgu FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Jeremy Gillespie, Steven Kostanski

Oyuncular

Aaron Poole, Kenneth Welsh, Ellen Wong, Kathleen Munroe, Daniel Fathers, Mik Byskov, Art Hindle, Stephanie Belding

"The Void," 2016 yılında çıkan Kanada yapımı bir bilim kurgu korku filmidir. Film, özellikle Lovecraftvari korku öğeleri ve pratik özel efektleriyle tanınır. İşte kısa bir özet:

Hikaye, polis memuru Daniel Carter'ın yol kenarında kanlar içinde bir adam bulmasıyla başlar. Yaralı adamı yakındaki bir hastaneye götürür, ancak hastane yangın nedeniyle yeni bir yere taşınma sürecindedir. Hastanede, küçük bir grup hasta, personel ve yaralı adamın arkadaşları, hastanenin gizemli pelerinli figürlerle çevrili olduğunu fark ettiklerinde sıkışırlar.

Gecenin ilerleyen saatlerinde, başka dünyevi ve dehşet verici bir şeyin olduğu açık hale gelir. Hastane, hayatta kalanları dehşet içinde terk eden iğrenç ve mutasyona uğramış yaratıklar hastası bir yer haline gelir. Daniel ve diğerleri, gecenin geçmesi ve yaşanan dehşetin arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmak için bir araya gelmek zorundadır.

"The Void," geçmişin klasik korku ve bilim kurgu filmlerine saygı gösteren, pratik efektler ve atmosferik gerilime odaklanan bir filme örnek teşkil eder. Film, kozmik korku temalarına dalıyor ve bu, türün hayranları için benzersiz ve ürkütücü bir deneyim sunuyor.

Filme Yorum Yaz