Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Ölümcül Makineler izle

-

Mortal Engines

6.2/ 10
1 1

Ölümcül Makineler filminin bilgileri Mortal Engines

6.2
Ölümcül Makineler 6.2 2018 1080p
Film Süresi

129 Dakika

Ülke

New Zealand

KategoriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Christopher Boyes

Oyuncular

Hera Hilmar, Robert Sheehan, Hugo Weaving, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide, Stephen Lang, Colin Salmon, Mark Mitchinson

"Ölümcül Makineler - Mortal Engines" adlı film, büyük bir bütçeyle çekilmiş ve yeni Zelanda'da çekimleri tamamlanan bir yapım gibi görünüyor. Film, 7 Aralık 2018 tarihinde gösterime girmiş ve dünya genelinde ilgi çekmiştir.

Hikaye, medeniyetin çöküşünün ardından insanların yeni bir yaşam arayışlarına girdiği bir dünyada geçiyor. Güçlü şehirler, zayıf kasabaları ele geçirmeye başlamış ve herkes kendi çıkarlarını korumak için mücadele etmektedir. Tom Natsworthy ve Hester Shaw adında iki farklı insanın yolları kesişir ve başlangıçta iyi olmayan bir tanışma yaşarlar. Ancak zamanla ikisi de dünyanın kaderini değiştirmek için birlikte çalışmaya başlarlar.

Film, post-apokaliptik bir dünya, büyük makineler ve büyük bir macera sunarak izleyicilere farklı bir deneyim yaşatmayı amaçlar. Oyuncu kadrosunda Hera Hilmar, Robert Sheehan ve Hugo Weaving gibi isimler bulunuyor.

Filme Yorum Yaz