Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Kaptan Amerika 2: Kış Askeri izle

-

Captain America: The Winter Soldier

7.7/ 10
1 1

Kaptan Amerika 2: Kış Askeri filminin bilgileri Captain America: The Winter Soldier

7.7
Kaptan Amerika 2: Kış Askeri 7.7 Türkçe Altyazı 2014 1080p
Film Süresi

138 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Tom Johnson

Oyuncular

Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Emily VanCamp, Hayley Atwell, Robert Redford, Samuel L. Jackson

Marvel'in "Captain America: Kış Askeri" filminde Steve Rogers, Kaptan Amerika olarak bilinen karakteri, New York'ta yaşanan dehşet verici olayların ardından Washington D.C.'de huzur içinde yaşamaya çalışırken ve modern dünyaya uyum sağlamaya çalışırken buluyoruz. Bir S.H.I.E.L.D. üyesi arkadaşı saldırıya uğradığında, Steve dünyayı tehlikeye atan bir entrika ağına çekilir. Black Widow olarak bilinen Natasha Romanoff ile güçlerini birleştiren Kaptan Amerika, kendisini susturmak için gönderilen profesyonel katillerle savaşırken bir yandan da genişleyen bir komployu ortaya çıkarmaya çalışır. Kaptan Amerika ve Black Widow, yeni arkadaşları Falcon'dan yardım isterler. Ancak kısa süre sonra beklenmedik ve zorlu bir düşman olan Kış Askeri ile karşı karşıya kalırlar.

Filme Yorum Yaz