Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Atlantis: Kayıp Kıta Atlantis izle

-

Atlantis: The Lost Continent

7.1/ 10
1 1

Atlantis: Kayıp Kıta Atlantis filminin bilgileri Atlantis: The Lost Continent

5.5
Atlantis: Kayıp Kıta Atlantis 5.5 Türkçe Dublaj 1961 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBilim-Kurgu FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

George Pal

Oyuncular

Sal Ponti, Joyce Taylor, John Dall, William Smith, Edward Platt, Frank DeKova, Berry Kroeger, Edgar Stehli

1961 yılında yayımlanan, efsanevi kayıp kıta Atlantis'i konu alan bir Amerikan filmidir. Film, George Pal tarafından yönetilmiş ve bilim kurgu ile fantezi türlerini bir araya getirmiştir.

Filmde, genç bir balıkçının, denizde yaralı bir prensesi kurtarması ve onu kendi ülkesi olan efsanevi kıta Atlantis'e geri götürmesiyle başlayan macera anlatılır. Atlantis'e vardıklarında, balıkçı bu gizemli kıtanın ileri teknolojilerine ve egzotik hayvanlarına tanık olur. Ancak, bu büyüleyici dünyanın altında yatan karanlık sırları ve despot bir yönetimin varlığını da keşfeder.

"Atlantis: Kayıp Kıta" filmi, mitolojik Atlantis efsanesine dayanır ve bu efsanevi uygarlığın düşüşünü konu alır. Film, döneminin özellikle özel efektleri ve prodüksiyon tasarımıyla dikkat çekmiştir. Atlantis'in görsel olarak etkileyici tasviri ve macera dolu hikayesi ile bilim kurgu ve fantezi severler için ilgi çekici bir eserdir. Film aynı zamanda, teknolojinin ve gücün kötüye kullanılmasının tehlikeleri üzerine bir yorum da sunar.

Filme Yorum Yaz