Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı izle

-

Battle: Los Angeles

5.7/ 10
1 1

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı filminin bilgileri Battle: Los Angeles

5.7
Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı 5.7 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

116 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Jonathan Liebesman

Oyuncular

Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Bridget Moynahan, Ramón Rodríguez, Will Rothhaar, Cory Hardrict, Jim Parrack, Gino Anthony Pesi

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı Yıllar boyunca dünyanın dört bir yanında - Buenos Aires, Seul, Fransa, Almanya, Çin - kaydedilen UFO görülme vakaları bilinçaltında sadece göz ardı edilen olaylar olarak kalmıştı. Ancak 2011 yılında, önceden sadece marjinal olarak kabul edilen bu fenomenler, Dünya'yı bilinmeyen güçlerin istilasıyla yüzleşme gerçeği haline geldi.

İnsanlar, büyük şehirlerin yıkılışını izlerken, Los Angeles beklenmedik bir savaşın ortasında insanlığın son savunma hattı haline geldi. Bir Deniz Piyadesi Başçavuşu (Aaron Eckhart) ve yeni birliği, kumda bir sınır çizerek karşılarındaki benzeri görülmemiş ve daha önce hiç tanık olunmamış bir düşmana karşı mücadeleye atıldı.

Filme Yorum Yaz