Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Adalet izle

-

The Equalizer

7.2/ 10
1 1

Adalet filminin bilgileri The Equalizer

7.2
Adalet 7.2 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

132 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Antoine Fuqua

Oyuncular

Denzel Washington, Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, David Harbour, Haley Bennett, Bill Pullman, Melissa Leo, David Meunier

 Adalet  (Orijinal adı: "The Equalizer"), Antoine Fuqua tarafından yönetilen ve Denzel Washington'ın başrolünde yer aldığı 2014 yapımı bir aksiyon gerilim filmidir. Film, aynı adı taşıyan 1980'ler televizyon dizisine dayanıyor, ancak orijinal diziyle bağlantılı değildir. İşte filmin özeti:

Robert McCall (Denzel Washington), eski bir siyah operasyon ajanıdır ve artık sakin bir hayat sürmeye çalışan emekli bir adamdır. Bir gün, genç bir kız olan Teri (Chloë Grace Moretz) ile tanışır ve onun sorunlarına yardım etmeye karar verir. Teri, yerel bir rus mafyası tarafından sömürülen bir fahişedir.

McCall, Teri'nin yardımına koşar ve kendini Boston'un yeraltı dünyasının tehlikeli yönleriyle başa çıkmak zorunda kalır. Eski yeteneklerini tekrar harekete geçirir ve adaleti sağlamak için her türlü önlemi almaktan çekinmez.

Film, McCall'ın adaleti sağlama misyonu etrafında dönerken, aksiyon sahneleri ve gerilim dolu anlarla dolu bir hikayeyi anlatır. Denzel Washington'ın etkileyici performansı, filmi izlemeye değer kılan unsurlardan biridir. Adalet, adaleti sağlama mücadelesiyle dolu bir aksiyon filmi arayanlar için önemli bir seçenektir.

Filme Yorum Yaz