"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Adalet 3: Son izle

-

The Equalizer 3

7.1/ 10
1 1

Adalet 3: Son filminin bilgileri The Equalizer 3

7.0
Adalet 3: Son 7.0 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Antoine Fuqua

Oyuncular

Denzel Washington, Dakota Fanning, Eugenio Mastrandrea, David Denman, Gaia Scodellaro, Remo Girone, Andrea Scarduzio, Andrea Dodero

Adalet 3: Son "The Equalizer 3," 2023 Amerikan yapımı bir gözcü aksiyon filmidir ve The Equalizer üçlemesinin son bölümüdür. Denzel Washington'ın emekli ABD Deniz Kuvvetleri ve DIA ajanı Robert McCall rolünü yeniden canlandırdığı filmde, küçük bir İtalyan kasabasındaki yeni arkadaşlarının Camorra çetesinin üyeleri tarafından tehdit edildiğini keşfetmesi ve onları kontrol altından kurtarmak için çaba sarf etmesi anlatılıyor. İşte filmin geniş bir özeti:

Filmin açılışında, Sicilya'da bulunan gözlerden uzak bir şarap imalathanesinde, suç işleyen Lorenzo Vitale'nin çok sayıda adamları, Robert McCall tarafından acımasızca öldürüldüğünü bulur. Robert, Vitale'nin torunu tarafından sırtından vurulsa da onu öldürür ve şarap imalathanesinin kasasında çalınan bir siber soygunla kaybedilen parayı geri almak için anahtarı alır. Ancak yaralanması nedeniyle Robert intihar etmeyi düşünür, ancak silahının mermilerinin bittiğini fark eder. Ardından anakaraya geri dönmek için feribota biner.

Amalfi Sahili'nde seyahat ederken Robert şoka girerek yolun kenarında durur ve bilincini kaybeder. Gio Bonucci, yerel bir carabiniere tarafından bulunur ve kurtarılır. Bonucci, onu tedavi etmek için Robert'ı Altamonte adlı uzak bir İtalyan sahil kasabasına getirir. Robert, kasabalılarla tanışır, garsonluk yapan Aminah da dahil olmak üzere kasaba ve insanlarına düşkün olur. Robert, şüphelerini doğrulayan bir depoda milyonlarca nakit para ve Captagon tabletlerini bulan CIA görevlilerine Sicilya'daki sıradan işlemler gibi görünen yasa dışı uyuşturucu ticaretine dair bilgi vermek amacıyla CIA görevlisi Emma Collins'e anonim bir telefon görüşmesi yapar.

Aynı zamanda Camorra üyeleri, kasabalıları rahatsız eder ve onları yerlerinden etmek ve Altamonte'yi ticarileştirmek amacıyla şiddet uygular. Robert, yüksek rütbeli bir Camorra üyesi olan Marco Quaranta'nın, yerel bir deniz ürünleri dükkanı sahibi olan Angelo'dan ödemeler yapmasını istediğini duyar. Bir örnek oluşturmak için, Camorra Angelo'nun balık dükkanını kundaklar ve tüm kasabanın izlediği bir sırada yanar. Bonucci kundaklamayı kaydeden videoları incelediğinde olayla ilgili soruşturma için İtalyan merkezi polisini arar. Ancak Bonucci, Camorra üyeleri tarafından saldırıya uğrar ve ailesiyle birlikte işlerine müdahale ettikleri için dövülür. Daha sonra Marco, işlerini farklı bir yere taşımalarını istemesine rağmen, Robert'a bu tehlikeli dünyada bir yol çizmesini talep eder.

Marco reddedince, Robert onu ve adamlarını öldürür. Napoli polisinin başı olan Vincent, Marco'nun ölümünün arkasındaki kişiyi bulması için tehdit edilir ve işkence görür. Vincent, Collins'in arabasını bir bomba ile patlatır, ancak Robert ona haber verdiği için sağ kurtulur. Daha sonra Vincent, Bonucci'yi kasabanın tamamının gözü önünde öldürmeyi planladığında Robert'ın kendini ortaya çıkarmasını ister. Robert kendini ortaya koyar ve Vincent onu öldürmeden önce, vatandaşlar olayı kaydetmeye başladığında, Vincent ve diğer Camorra üyeleri ertesi gün intikam almak için geri çekilir.

Aynı gece, Robert Vincent'ın evine sızar ve gizlice korumalarını öldürür, ardından Vincent'ı kendi uyuşturucularından öldürmesi için zorlar. Collins aracılığıyla Robert, şarap imalathanesinden aldığı parayı bir yaşlı çiftin emeklilik fonuna geri iade eder. Langley, Virginia'da, Collins, Altamonte uyuşturucu ticaretini sona erdirmesindeki rolü nedeniyle terfi alır. Ardından Robert'ın geçmiş iş arkadaşı Susan Plummer ve eşi Brian'ın kızı olduğu ortaya çıkar. Kardeşler Quaranta öldüğünde, Robert kasabalılarla birlikte zaferlerini kutlar.

Bu film, Robert McCall'ın İtalya'daki küçük kasabada bir çetenin kötücül etkisini sona erdirmek için verdiği mücadeleyi anlatıyor ve aksiyon dolu sahnelerle dolu bir gerilim sunuyor.

Filme Yorum Yaz