Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Robin Hood izle

-

Robin Hood

6.6/ 10
1 1

Robin Hood filminin bilgileri Robin Hood

6.6
Robin Hood 6.6 Türkçe Dublaj 2010 1080p
Film Süresi

140 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Ridley Scott

Oyuncular

Russell Crowe, Cate Blanchett, Matthew Macfadyen, Max von Sydow, William Hurt, Mark Strong, Oscar Isaac, Danny Huston

"Robin Hood", 2010 yılında çekilen bir aksiyon ve macera filmidir. Film, Ridley Scott tarafından yönetildi ve senaryosu Brian Helgeland tarafından yazıldı. Başrollerde Russell Crowe, Cate Blanchett ve William Hurt yer almaktadır.

Film, İngiltere'nin Orta Çağ'ında geçmektedir. Halkın adaleti için mücadele eden efsanevi karakter Robin Hood'un hikayesini anlatır. Robin Longstride, Kral Richard'ın ordusunda savaşan bir yaycıdır. Savaş sonrası, kralın taşıdığı bir belgeyi geri götürmek için Nottingham'a giderken, kralın yerine geçer ve kralın ölüm haberini taşır. Robin, kralın yerine geçmesiyle birlikte halkın düşmanı olan kötü Şerif ve Fransızlarla mücadele etmek zorunda kalır. Aynı zamanda, güzel ve cesur Lady Marion'a aşık olur.

"Robin Hood", efsanevi karakterin köken hikayesini farklı bir bakış açısıyla anlatan bir filmdir. Film, tarihi atmosferi ve aksiyon sahneleriyle dikkat çekerken, aynı zamanda karakterlerin derinlikli portreleriyle de ön plana çıkar. Russell Crowe'un etkileyici performansı ve Ridley Scott'ın yönetimiyle, seyircilere keyifli bir sinema deneyimi sunmaktadır.

2010 yılında gösterime giren "Robin Hood", izleyicilerden karışık eleştiriler almış olsa da, aksiyon severler ve Robin Hood hayranları tarafından ilgiyle karşılanmıştır. Efsanevi kahramanın maceralarını beyaz perdeye taşıyan bu film, aksiyon dolu sahneleri ve heyecan verici atmosferiyle izleyicileri büyülemektedir.

Filme Yorum Yaz