"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

İntikam izle

-

The Foreigner

7.0/ 10
1 1

İntikam filminin bilgileri The Foreigner

7.0
İntikam 7.0 Dublaj & Altyazı 2017 1080p
Film Süresi

114 Dakika

Ülke

Çin

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

John A. Amicarella

Oyuncular

Pierce Brosnan, Jackie Chan, Rory Fleck-Byrne, Ray Fearon, Charlie Murphy, Orla Brady, Michael McElhatton, Lia Williams, Dermot Crowley, Stephen Hogan

Ngoc Minh Quan, dul bir Vietnam Savaşı özel harekat güçleri askeri, Londra'da iş ortağı Lam ile birlikte bir Çin restoranı işletmektedir. Kızı Fan, bir terör saldırısında öldürüldüğünde, Quan intikam arayışına girer. İngiliz polisi, saldırıda IRA'nın bir şifre kelimesinin kullanıldığını ve "Gerçek IRA" adını taşıyan bir İrlanda cumhuriyetçi grubunun sorumluluk üstlendiğini tespit eder.

Quan, adamların isimlerini istemek için Scotland Yard'ı günlük ziyaretlere başlar, ancak Komutan Bromley tarafından ziyaretlerinin soruşturmadan kaynakları ayırdığını söyler. Bromley, Quan'a sabırlı olmasını tavsiye eder ve IRA'ya saldırmaktan kaçınması konusunda uyarır. Bunlardan etkilenmeyen Quan, kendi yöntemlerini kullanır ve dikkatini Kuzey İrlanda yardımcı Birinci Bakanı ve Sinn Féin politikacısı Liam Hennessy'ye çevirir. Hennessy, şiddeti reddettiğini iddia eden eski bir Provisional IRA lideri olan ve artık siyaset yapmakla uğraşan biridir. Quan, ev yapımı silahlar yapmak için malzemeler satın alır ve Lam'a restoranı kontrol etmek üzere bırakarak Belfast'a gider.

Filme Yorum Yaz