Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Hayvan Bakıcısı izle

-

Zookeeper

5.4/ 10
1 1

Hayvan Bakıcısı filminin bilgileri Zookeeper

5.4
Hayvan Bakıcısı 5.4 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

102 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Rupert Gregson-Williams

Oyuncular

Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb, Joe Rogan, Nat Faxon, Ken Jeong, Steffiana De La Cruz, Thomas Gottschalk, Donnie Wahlberg, Brandon Keener

Hayvanat Bahçesi Maceraları adlı filmde, Sevgi Parkı Hayvanat Bahçesi'nin sakinleri, yüreği sevgi dolu bakıcıları Caner Kaya'yı çok sevmektedirler. Caner, kendisini bir aslanın yanında bir insanla vakit geçirmekten daha konforlu hissetmektedir. Hayatına romantik bir ilişki katmanın yolunun hayvanat bahçesinden ayrılıp daha çekici bir iş bulmak olduğuna karar verir.

Fakat bu durum hayvanları büyük bir telaşa sürükler. Binlerce yıldır korudukları bir sırrı ifşa etmeye karar verirler: konuşabilme yeteneğine sahip olmaları. Caner'in ayrılmasını engellemek için ona çiftleşme danslarından etkileme taktiklerine kadar doğanın aşk kurallarını öğretmeye karar verirler. Film, Caner'in aşkı bulma çabası sırasında yaşadığı komik ve şaşırtıcı maceraları anlatmaktadır.

Filme Yorum Yaz