İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Ben, kendim ve sevgilim izle

-

Me, Myself & Irene

6.6/ 10
1 1

Ben, kendim ve sevgilim filminin bilgileri Me, Myself & Irene

6.6
Ben, kendim ve sevgilim 6.6 Türkçe Dublaj 2000 1080p
Film Süresi

116 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Bobby Farrelly, Peter Farrelly

Oyuncular

Jim Carrey, Renée Zellweger, Anthony Anderson, Mongo Brownlee, Jerod Mixon, Chris Cooper, Michael Bowman, Richard Jenkins

"Me, Myself & Irene", Farrelly kardeşler tarafından yönetilen ve başrollerinde Jim Carrey ve Renée Zellweger'in oynadığı 2000 yapımı Amerikan slapstick siyah komedi filmidir. Hikaye, hislerini ve öfkesini yıllarca bastırdıktan sonra ikinci bir kişilik geliştiren Rhode Island eyalet polisi Charlie'nin etrafında dönüyor. Bu, bir dizi komik ve kaotik olaya yol açar.

Charlie Baileygates, uysal bir eyalet polisi, sürekli olarak faydalanılır, özellikle düğün limuzin şoförü, yüksek IQ'ya sahip bir siyahi cüce olan Shonté ile onu aldatan eşi Layla tarafından. Layla, onu melez üçüzleriyle baş başa bırakıp gittikten sonra, Charlie onları büyütürken kasabasından sürekli kötü muamele görür, bu da agresif alter egosu Hank'in ortaya çıkmasını tetikler.

Charlie, bir vur-kaç olayına karıştığı iddia edilen bir kadın olan Irene'i Rhode Island'dan New York'a eskort etmesi emredildiğinde, işler karışmaya başlar. Irene, suçlamaların sahte olduğunu, mafya bağlantılı eski erkek arkadaşı Dickie'nin onu iddia ettiğini ısrarla belirtir. Yolculukları sırasında, Hank'i bastıran ilacını geride bırakan Charlie, alter egosunun sık sık ortaya çıkmasına neden olur.

Bir tetikçi Irene'i hedef aldığında ve bir EPA ajanını öldürdüğünde, cinayet için haksız yere Charlie suçlanır. FBI ajanları ve Dickie ile bağlantılı olan yozlaşmış polis memurları, Charlie ve Irene'nin peşine düşerler. Tüm kaosun arasında, Charlie ve Irene bağlanır, Hank'in şiddet eğilimleri genellikle onları belaya soksa da.

Yozlaşmış memurlar tarafından neredeyse pusu kurulacakken, Charlie'nin oğulları bir polis helikopterini çalar ve memurları yanıltırlar. Charlie ve Irene yolculuklarına devam ederler, bu sırada Charlie, Hank kişiliğinde, Irene'i baştan çıkarır. Charlie, bunun ertesi gün farkına vardığında, Hank ile kavga eder. Bu sırada, Dickie Irene'i kaçırır. Charlie ve Hank sonra onu kurtarmak için bir araya gelir, bu da Charlie'nin sonunda korkularıyla yüzleşmesine ve böylece Hank'i kalıcı olarak etkisiz hale getirmesine yol açar.

 

Filme Yorum Yaz