Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Para Kokusu izle

-

CASH

5.4/ 10
1 1

Para Kokusu filminin bilgileri CASH

5.4
Para Kokusu 5.4 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

France

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriNetflix Filmleri Yönetmen

Jérémie Rozan

Oyuncular

Raphaël Quenard, Igor Gotesman, Agathe Rousselle, Antoine Gouy, Nina Meurisse, Grégoire Colin, Youssef Hajdi, Stéphan Wojtowicz

Filmin hikayesinde, Daniel Sauveur tüm hayatını memleketinde geçirmiş ve Beruil ailesine karşı derin bir nefret geliştirmiştir. Beruil ailesi, zengin bir ailedir, toplum içinde tanınırlar ve kasabada esas olarak bölgedeki tüm diğer işletmelerle bağlantılı bir parfüm dağıtım işi kurmuşlardır.

Daniel, Beruil ailesinden hoşlanmamasına rağmen, bir iş bulabilmesi için onlar için çalışmayı kabul etmek zorundadır. Bu onu dağıtım merkezinde bir işe yönlendirir, burada siparişlerin paketlenmesinden sorumludur.

Ancak, Daniel yeni işine başlamasından birkaç gün sonra, Beruil ailesinin başı ölür ve şirketi devralmak üzere oğlu Patrick'e bırakır. Patrick, şirketteki mülkiyet değişikliğine tüm çalışanlarını dahil etmek isteyerek, tüm sıkı çalışmaları için dağıtım merkezindeki herkese bir kutu 'Gold' parfüm hediye eder.

Daniel, bu hediyeyi ucuz bir jest olarak görür ve biraz para kazanabilmek için parfümü online bir siteye 50 € karşılığında listeler. Ürüne çok az ilgi olacağını düşünür, ancak bu premium parfüm için 50 €'nun iyi bir fiyat olarak görüldüğünü hızla keşfeder.

İş yoluyla sürekli olarak parfüme erişimi olduğunu fark eden Daniel, daha fazla şişe çalarak bunları satabileceği ve yan gelir elde edebileceği bir plan yapar. En iyi arkadaşı Scania'yı, para kazanma planına dahil etmek için ikna eder ve ikili, şişeleri depodan kaçırmak için çalışmaya başlarlar.

Ancak, planın kusursuz görünmesine ve Daniel ile Scania'nın hızla çok para kazanmalarına rağmen, her şey her zaman düzgün gitmez. Her dönemeçte, ikili yeni engellerle karşılaşır, bu da operasyonu genişletirken daha fazla insanı dahil etmelerine neden olur.

Filme Yorum Yaz