Biri beni durdursun! Maske

Kuzular Kurtlara Karşı izle

-

Volki i ovtsy. Beeezumnoe prevrashchenie

6.1/ 10
1 1

Kuzular Kurtlara Karşı filminin bilgileri Volki i ovtsy. Beeezumnoe prevrashchenie

5.8
Kuzular Kurtlara Karşı 5.8 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

85 Dakika

Ülke

Russia

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriFantastik FilmlerKomedi FilmleriMacera FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Andrey Galat, Maksim Volkov, Haishun Xing

Oyuncular

Alexander Petrov, Sergey Bezrukov, Elizaveta Boyarskaya, Ekaterina Ivanchikova, Yuriy Galtsev, Diomid Vinogradov, Andrey Rozhkov, Andrey Barkhudarov

Uzak diyarlarda, büyülü bir dünyada sakin ve mutlu bir yaşam süren bir koyun sürüsü vardı. Bu koyunlar, doğa ile uyum içinde yaşadıkları güzel köylerinde huzur içinde yaşıyorlardı. Ancak bir gün, yakındaki bir vadide beliren bir kurt sürüsüyle birlikte, bu sakin yaşam birdenbire bozuldu. Koyunlar, yeni komşuları olan kurtlarla nasıl başa çıkacaklarını düşünmeye başladılar.

Öte yandan, kurtlar kendi aralarında sorunlar yaşamaktaydı. İhtiyarlamış liderlerini değiştirmek istiyorlardı ve bu nedenle yeni bir lider arayışındaydılar. Sürünün en sevilen, ancak bir o kadar da şapşal olan kurt, Gri, liderlik pozisyonu için adaylığını koydu. Özellikle nişanlısı Bianca'ya iyi bir lider olabileceğini kanıtlamak istedi.

Ancak, Gri'nin liderlik yolculuğu pek de planladığı gibi gitmedi. Bir talihsizlik sonucu yanlışlıkla içtiği sihirli bir iksir yüzünden bir koça dönüştü. Bu beklenmedik değişiklik, hem koyunlar hem de kurtlar arasında şaşkınlığa neden oldu. Artık Gri, hem kurtlar arasında liderlik için yarışan bir koç hem de koyunlar arasında yaşamaya çalışan bir kurttu.

Bu olaylar dizisi, koyunlar ve kurtlar arasındaki ilişkilerin nasıl evrildiğini, liderlik ve kabulün ne kadar önemli olduğunu ve Gri'nin tuhaf serüvenlerini anlatan eğlenceli bir hikayeyi temsil ediyor.

Filme Yorum Yaz