"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Annabelle 2: Kötülüğün Doğuşu izle

-

Annabelle: Creation

6.6/ 10
1 1

Annabelle 2: Kötülüğün Doğuşu filminin bilgileri Annabelle: Creation

6.5
Annabelle 2: Kötülüğün Doğuşu 6.5 Türkçe Dublaj 2017 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

David F. Sandberg

Oyuncular

Anthony LaPaglia, Samara Lee, Miranda Otto, Brad Greenquist, Lulu Wilson, Talitha Eliana Bateman, Stephanie Sigman, Mark Bramhall

Film, Annabelle bebeğinin kökenini daha derinlemesine keşfetmek için geriye gitmektedir. Bir grup yetimhanedeki kız çocuğu, bir rahibe ve eski bir oyuncakçı olan Samuel Mullins ile eşi Esther Mullins'in yanına taşınırlar. Bu çift, kızlarını birkaç yıl önce bir trafik kazasında kaybetmiştir.

Ancak Mullins çiftinin evinde, kızlarını bir trajedi sonucu kaybettikten sonra gizemli bir şekilde saklanan ve eski bir bebek beşiği olan Annabelle'i bulurlar. Bebek beşiği, evde tuhaf olaylara neden olmaya başlar ve genç kızlardan biri olan Janice, Annabelle ile temas kurar. Bu temas sonucu, Annabelle'in kötü ruhu Janice'i ele geçirir ve kızlar, korkunç bir varlık tarafından avlanır.

Diğer kızlar ve rahibe, Annabelle'in kötü ruhunu defetmeye çalışırken, evdeki karanlık sırları ve tehlikeleri keşfederler. Bu film, Annabelle bebeğinin kökenini açığa çıkarırken korku ve gerilim dolu bir hikaye sunar.

Filme Yorum Yaz