Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Alfa Kurt izle

-

Alpha

6.5/ 10
1 1

Alfa Kurt filminin bilgileri Alpha

6.6
Alfa Kurt 6.6 Türkçe Dublaj 2018 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Albert Hughes

Oyuncular

Kodi Smit-McPhee, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Marcin Kowalczyk, Jens Hultén, Natassia Malthe, Spencer Bogaert, Mercedes de la Zerda, Leonor Varela

"Alfa" (Alfa Kurt), 2018 yapımı bir Amerikan hayatta kalma filmidir ve yönetmen koltuğunda Albert Hughes oturmaktadır. Film, M. J. Anthony ve Kodi Smit-McPhee gibi oyuncuları içerir.

Hikaye, M.Ö. 20.000 yıllarında geçer ve genç bir avcı olan Keda'nın (Kodi Smit-McPhee) epik yolculuğunu anlatır. Keda, ailesi tarafından öldü olarak kabul edilir ve onun hayatta kaldığını ve evine geri dönmeye çalıştığını izleriz. Bu yolculuk sırasında, Keda bir kurtla karşılaşır ve bu iki farklı türden canlı, işbirliği yapmak zorunda kaldıkları zorlu bir yolculuğa başlar.

"Alfa," buzul çağı döneminde geçen bir hayatta kalma hikayesi olarak bilinir. Film, Keda'nın ve kurdunun aralarındaki güveni inşa etmeye çalışırken yaşadıkları maceraları vurgular. Aynı zamanda görsel açıdan etkileyici doğa sahneleri ile de dikkat çeker.

Film, insanlık tarihine ve evcil köpeklerin kökenlerine dair ilginç bir hikaye sunar ve izleyicilere hayatta kalma, dayanıklılık ve dostluğun önemini hatırlatır.

Filme Yorum Yaz