“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Karanlık Sır izle

-

Marrowbone

7.2/ 10
1 1

Karanlık Sır filminin bilgileri Marrowbone

7.2
Karanlık Sır 7.2 Dublaj & Altyazı 2017 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

İspanya

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Sonia Grande

Oyuncular

George MacKay, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Mia Goth, Matthew Stagg, Nicola Harrison, Kyle Soller, Tom Fisher, Myra Kathryn Pearse, Paul Jesson

"Karanlık Sır - Marrowbone," genç kardeşlerin etrafında gelişen gizemli ve ürkütücü bir hikayeyi anlatan bir film gibi görünüyor. Dört kardeşin annelerinin ölümünü saklamak zorunda kalmaları, onları bir arada tutan bir sır olarak işlev görüyor. Ancak bu sır, başka bir şeyin varlığını da gizlemektedir: evlerinde dolaşan şeytani bir varlık.

Kardeşlerin hem annelerinin kaybıyla başa çıkmaları hem de evlerindeki ürkütücü varlıkla mücadele etmeleri gereken bir durumla karşı karşıya oldukları anlaşılıyor. Hikaye, aile bağlarını ve bir arada kalma isteklerini vurguluyor gibi görünüyor. Aynı zamanda gizem ve korku öğeleriyle izleyiciyi gerilim dolu bir deneyime yönlendiriyor.

"Karanlık Sır - Marrowbone," izleyicilere sırların ve gizemlerin perde arkasını keşfetme fırsatı sunarken, aynı zamanda şeytani bir varlığın tehdidi altında yaşayan karakterlerin mücadelesini de anlatıyor gibi görünüyor. Bu tür hikayeler, izleyicileri sürprizlerle dolu bir gerilim yolculuğuna çıkarmayı amaçlar.

Filme Yorum Yaz