'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Sihirli Flüt izle

-

The Magic Flute

5.6/ 10
1 1

Sihirli Flüt filminin bilgileri The Magic Flute

6.4
Sihirli Flüt 6.4 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

125 Dakika

Ülke

Almanya

KategoriAile FilmleriFantastik FilmlerMacera FilmleriMüzikal Filmleri Yönetmen

Stefan Konarske

Oyuncular

Jack Wolfe, F. Murray Abraham, Iwan Rheon, Jeanne Goursaud, Amir Wilson, Stéfi Celma, Wilson Gonzalez Ochsenknecht, Steffen Mennekes, Niamh McCormack, Waldemar Kobus

Florian Sigl tarafından yönetilen ve ortak yazılan bu uluslararası yapım, büyük bir vizyonla hayal edilmiş ancak dengesiz bir şekilde üretilmiştir. Mozart adını taşıyan dağlık bir müzik pansiyonunda geçmektedir. Öğrenciler, Sihirli Flüt'ün bir prodüksiyonunu sahnelemektedir. Okul ayrıca gerçek bir sihirli flüt hikâyesine giden gizli bir sihirli geçişe sahiptir.

Film, karmaşık ve genellikle güzel olan Christoph Kanter tarafından tasarlanmış, özellikle okulun iç mekânı ve bazı sihirli mekanlar açısından üstün bir yapı tasarımından faydalanmaktadır. Sihirli diyarın gösterişli görüntülerinin bazıları, efekt yoğun büyük bütçeli filmlerle tanınan yapımcı Roland Emmerich'in etkisini yansıtmaktadır.

18. yüzyıl eserini daha erişilebilir hale getirmek için, Mozart'ın operasının Alman librettosu gevşek bir şekilde İngilizce'ye çevrilmiş ve bazı şarkıcılar klasik müzik yerine pop müziğe daha yakındır. Ancak Gecenin Kraliçesi aryası, Londra Kraliyet Operası'nda aynı rolü oynamış olan ünlü bir diva olan Sabine Devieilhe tarafından seslendirilmektedir. O muhteşem aryayı söylerken, muhteşem pelerini hayranlık uyandıran tiz notalarını taşıyor gibi gökyüzüne yükselir. Aynı şekilde, profesyonel bir opera sanatçısı olan Morris Robinson, Kraliçe tarafından prensesi kaçırmakla suçlanan Sarastro'ya zengin ve etkileyici bas notalarını vermektedir. Aşık ve komik rahatlatıcı karakter Papageno'yu ise Iwan Rheon canlandırmaktadır.

Filme Yorum Yaz