İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Detective Knight: Independence izle

-

Detective Knight: Independence

3.4/ 10
1 1

Detective Knight: Independence filminin bilgileri Detective Knight: Independence

3.4
Detective Knight: Independence 3.4 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

91 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Edward Drake

Oyuncular

Bruce Willis, Jack Kilmer, Willow Shields, Lochlyn Munro, Michael Sparks, Mark Hewlett, Timothy V. Murphy, Jimmy Jean-Louis

Detective Knight: Independence (Ayrıca Devil's Knight olarak da bilinir), Edward Drake tarafından yönetilen, senaryosunu ve hikayesini Corey Large ile birlikte yazdığı 2023 Amerikan aksiyon filmidir. Detective Knight üçlemesinin üçüncü ve final filmi olarak hizmet veren ve Detective Knight: Redemption'ın (2022) devam filmi olan yapım, Bruce Willis, Jack Kilmer, Lochlyn Munro, Jimmy Jean-Louis, Willow Shields, Dina Meyer ve Timothy V. Murphy'nin rol aldığı bir ensemble kadroya sahiptir.

Özet Redemption olaylarının ardından Dedektif James Knight, Bağımsızlık Günü'nde şehri tehlikeye atan bir devriye dışı vigilante ve kontrolsüz bir EMT aracını durdurmaya çalışır. Dedektifin zamanla yarışması aynı zamanda evini şüpheli bir patlamadan da kurtarmayı içerir.

Filme Yorum Yaz