Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Sakar Şakir izle

-

Sakar Şakir

8.0/ 10
1 1

Sakar Şakir filminin bilgileri Sakar Şakir

7.3
Sakar Şakir 7.3 Yerli Film 1977 1080p
Film Süresi

81 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriKomedi FilmleriYeşilçam Filmleri Yönetmen

Natuk Baytan

Oyuncular

Kemal Sunal, Adile Naşit, Ali Şen, Ünal Gürel, Macit Flordun, Ayfer Feray, Necdet Yakın, Atilla Ergün, Celal Yonat, Devrim Parscan

"Sakar Şakir", Natuk Baytan'ın yönettiği, 1977 yapımı bir Türk komedi filmidir. Filmde, sakarlığıyla çevresindekilere eziyet eden Şakir'in İstanbul'da ölen amcasından büyük bir miras kalmasıyla başlayan olaylar anlatılır. Ancak mirası paylaşmak istemeyen bir akrabası, Şakir'i ortadan kaldırmak için planlar yapmaya başlar. Şakir ise sakarlıklarıyla bu olaylardan kurtulmayı başarır.

Hikaye boyunca Şakir, yolculuk sırasında ve İstanbul'da karşılaştığı Gardırop Fuat ile bir dizi komik kovalamacaya girer. Mirası elde etmeye çalışan akrabası ise Şakir'in beceriksizliği ve sakarlığı karşısında başarısız kalır. Sonunda akrabası, malları alamayacağını anlayınca delirir.

Film, final sahnesinde Şakir'in yine bir sakarlık sonucunda dükkânını havaya uçurmasıyla sona erer ve Şakir köyüne geri döner. İstanbul'un yarısı, dükkânın patlamasıyla birlikte yanmış durumdadır. "Sakar Şakir", eğlenceli ve komik sahneleriyle izleyicilere keyifli bir seyir deneyimi sunan bir Türk komedi klasiğidir.

Filme Yorum Yaz