Biri beni durdursun! Maske

Hızlı izle

-

Faster

6.3/ 10
1 1

Hızlı filminin bilgileri Faster

6.3
Hızlı 6.3 Türkçe Dublaj 2010 1080p
Film Süresi

98 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

David Lazan

Oyuncular

Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton, Oliver Jackson-Cohen, Maggie Grace, Carla Gugino, Tom Berenger, Matt Gerald, Jeff Daniel Phillips, Aaron Behr, Jan Hoag

Adam, hapisten tahliye olduktan hemen sonra yıllar önce bir soygunda trajik bir şekilde kaybettiği kardeşinin intikamını alma kararı alır. Ancak, dış dünya hapisten çıktığı zamanki halinden oldukça farklıdır ve intikam alma süreci hiç de kolay olmayacaktır.

Kardeşinin ölümünden sorumlu olanları bulmak ve adaleti sağlamak amacıyla yola çıkan adam, şehirde ve insanların arasında meydana gelen değişikliklerle karşılaşır. Eskiden tanıdığı sokaklar, şimdi farklı tehlikelerle doludur ve hedefine ulaşmak için yeni müttefikler edinmek zorundadır.

Bu yolculuk sırasında, adamın içsel mücadeleleri ve dış dünya ile olan çatışmaları hikayeyi şekillendirir. Zamanla değişen şehir dinamikleri ve karşılaştığı yeni düşmanlar, intikam arayışını daha karmaşık ve zorlu bir hale getirir. Adalet peşinde koşarken, geçmişiyle yüzleşme ve değişen dünyada yerini bulma çabaları, onu sadece fiziksel değil, aynı zamanda duygusal bir mücadeleye de sürükler.

Filme Yorum Yaz