“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Beyaz şeytan izle

-

Blow

7.4/ 10
1 1

Beyaz şeytan filminin bilgileri Blow

7.5
Beyaz şeytan 7.5 Türkçe Dublaj 2001 1080p
Film Süresi

124 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBiyografi FilmleriDram FilmleriSuç Filmleri Film Teması Şeytan Yönetmen

Ted Demme

Oyuncular

Johnny Depp, Penélope Cruz, Franka Potente, Rachel Griffiths, Paul Reubens, Jordi Mollà, Cliff Curtis, Miguel Sandoval

Film, George Jung adlı bir uyuşturucu kaçakçısının hayatını ve uyuşturucu ticaretindeki yükselişini anlatır. İşte filmin özetinin Türkçe çevirisi:

George Jung, küçük bir girişimcinin oğludur ve ailesinin finansal sorunlar yaşadığını görmüş bir şekilde büyümüştür. Büyüdüğünde, maddi zorluklar yaşamamaya kararlıdır ve California'ya taşınarak uyuşturucu ticaretine bulaşır. Bu kararı sonucunda, hem maddi başarı elde eder hem de hapse girer. Hapiste tanıştığı bir kişi, yeni yükselen kokain pazarında işbirliği teklif eder. George Jung, hapisten çıkar çıkmaz ABD'deki kokain pazarında büyük bir oyuncu olmaya başlar ve kısa sürede pazarın büyük bir kısmını kontrolü altına alır. Uyuşturucu ticareti, ona maddi zenginlik getirse de, aynı zamanda ondan alınmayacak birçok şeyi de sonsuza kadar kaybetmesine neden olur...

"Blow," George Jung'un gerçek hayat hikayesine dayanan bir suç drama filmidir ve başrolünde Johnny Depp yer almaktadır. George Jung, gerçek bir uyuşturucu kaçakçısıdır ve filmin hikayesi onun hayatına dayanmaktadır.

Filme Yorum Yaz