Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Pinokyo izle

-

Pinocchio

6.6/ 10
1 1

Pinokyo filminin bilgileri Pinocchio

6.2
Pinokyo 6.2 Türkçe Dublaj 2020 1080p
Film Süresi

125 Dakika

Ülke

İtalya

KategoriAile FilmleriDram FilmleriFantastik Filmler Yönetmen

Matteo Garrone

Oyuncular

Federico Ielapi, Roberto Benigni, Rocco Papaleo, Massimo Ceccherini, Marine Vacth, Gigi Proietti, Alida Baldari Calabria, Alessio Di Domenicantonio

2019 yapımı Pinokyo filmi, klasik Pinokyo hikayesini modern bir dokunuşla yeniden anlatır. Hikaye, yalnız bir ahşap oymacısı olan Geppetto'nun, ahşap bir kukla olan Pinokyo'yu yaratmasıyla başlar. Ancak bu Pinokyo, sıradan bir kukla değildir; Geppetto'nun isteği üzerine gerçek bir çocuk gibi yaşamaya başlar.

Pinokyo, dünyayı ve insanları anlamaya çalışırken, onun gibi olmak isteyen bir dizi renkli karakterle tanışır. Ancak Pinokyo, bazı kötü niyetli kişilerin tuzaklarına düşer ve yoldan sapar. Pinokyo'nun masumiyetini ve saflığını kullanarak onu kötüye kullanmaya çalışanlarla mücadele etmesi gerekecektir.

Bu film, Pinokyo'nun masumiyeti ve iyi niyeti ile dünyadaki kötülükler arasındaki mücadelesini anlatır. Geppetto'nun Pinokyo'ya olan sevgisi ve Pinokyo'nun bir insan gibi yaşama arzusu da filmde önemli bir tema olarak işlenir. Pinokyo'nun yolculuğu, insan doğasının karmaşıklığını ve yaşamın sıkıntılarını anlama sürecini yansıtır.

2019 Pinokyo filmi, klasik hikayenin modern bir yorumunu sunar ve izleyicilere masumiyetin ve dürüstlüğün önemini hatırlatır. Film, aileler ve çocuklar için eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunar.

Filme Yorum Yaz