“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Zümrüt Yeşil izle

-

Smaragdgrün

7.0/ 10
1 1

Zümrüt Yeşil filminin bilgileri Smaragdgrün

5.8
Zümrüt Yeşil 5.8 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

113 Dakika

Ülke

Almanya

KategoriAile FilmleriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Felix Fuchssteiner, Katharina Schöde

Oyuncular

Kostja Ullmann, Josefine Preuß, Maria Ehrich, Jannis Niewöhner, Lion Wasczyk, Johannes von Matuschka, Matthias Winde, Rolf Kanies

"Zümrüt Yeşil" (Smaragdgrün), 2016 yapımı bir Alman fantastik bilim kurgu filmidir. Film, Kerstin Gier'in "Alman Zaman Yolcusunun Güncesi" adlı üçlemenin son kitabı olan "Smaragdgrün"ün sinemaya uyarlamasıdır ve serinin üçüncü filmidir.

Hikaye, zaman yolculuğu yetenekleri bulunan Gwendolyn Shepherd'ın etrafında döner. Gwendolyn, ailesinin zaman yolcusu olduğunu ve bir zamanlar onun yerine büyükannesi Charlotte Montrose'un geçtiği düşünülürken, aslında kendisinin de zamanı kontrol edebildiğini keşfeder. Gwendolyn, zaman içinde farklı dönemlere seyahat etmeye başlar ve geçmişteki olayları değiştirme sorumluluğunu taşır.

"Zümrüt Yeşil," zaman yolculuğu, aşk, macera ve gizemle dolu bir hikayeyi anlatırken, ana karakter Gwendolyn'ın kendi yeteneklerini keşfetmesi ve kaderini kontrol etme çabalarını ele alır. Film, genç yetişkin fantastik kurgu sevenler için keyifli bir seçenektir.

Filme Yorum Yaz