Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Karanlık Oyun izle

-

The Blackening

6.3/ 10
1 1

Karanlık Oyun filminin bilgileri The Blackening

6.2
Karanlık Oyun 6.2 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriKomedi FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Eddie J. Fernandez

Oyuncular

Antoinette Robertson, Sinqua Walls, Dewayne Perkins, X Mayo, Melvin Gregg, Grace Byers, Jermaine Fowler, Diedrich Bader, Yvonne Orji, Jay Pharoah

Morgan (Yvonne Orji) ve Shawn (Jay Pharoah), Juneteenth'i kutlamak için arkadaş grubuyla birlikte bir kulübede buluşacakları bir ormanda bir kabinde varırlar. Çift, bodrumda "The Blackening" adlı bir masa oyunu keşfeder, bu oyun ırkçı karikatürler içermektedir. Aniden ışıklar söner ve gizemli bir ses çifti oynamaya zorlar. Shawn bir soruya yanlış cevap verir ve boğazına bir ok saplanarak öldürülür. Morgan kaçmaya çalışır, ancak yakalanır.

Ertesi gün Lisa (Antoinette Robertson), Allison (Grace Byers) ve Dewayne (Dewayne Perkins) kulübe doğru yola çıkar ve Lisa'nın sadakatsiz eski sevgilisi Nnamdi'yi (Sinqua Walls) haftasonu etkinlikleri için getirmesini konuşurlar. Kulübe yolculuğunda, Shanika (X Mayo) benzeyenler yüzünden rahatsızlık duyar ve istasyondaki yüzü yaralı görevli (James Preston Rogers) tarafından tehdit edilir. Grup bir araya geldiğinde, Park Görevlisi White'ın (Diedrich Bader) onlara giriş izni vermediğini görürler. Tartışmayı hallederek, arkadaşlar eğlence dolu bir gece için hazırlıklara başlarlar.

İçkiler, uyuşturucular ve oyunlar devam ederken, arkadaşlar özellikle Clifton'ı kimin davet ettiğini sorgular. Işıklar tekrar söndüğünde, arkadaşlar güç kutusunu bulmak için harekete geçer, ancak kendilerini kişiliklerine uygun oyun parçalarının olduğu The Blackening ile karşı karşıya bulurlar. Ses, Morgan'ın tutsak olduğunu açıklayarak arkadaşları oynamaya zorlar. Ses, Morgan'ı kurtarmak için arkadaşların oyuna devam etmelerini ister ve başarılı bir şekilde Afrikalı-Amerikan kültürüyle ilgili bir soruya yeterli cevap veremediklerinde Morgan saldırıya uğrar.

Arkadaşların "en siyahi" olarak gördükleri birini kurban etmeleri emredilir. Her biri kendini savunur, ancak herkes sonunda her iki seçimde de Donald Trump'a oy verdiğini itiraf eden Clifton'ı seçer. Clifton dışarı çıkar ve katil tarafından göğsünden okla vurulur. Arkadaşlar odaya hapsedildikten sonra, Morgan'ı bulmak ve yardım almak için harekete geçerler. Daha iyi bilmenelerine rağmen, Allison'ın grupla ayrılmak fikrine katılırlar. O, King ve Shanika ile birlikte giderken, Dewayne Lisa ve Nnamdi ile gitmek zorunda kalır. Üçü daha sonra Park Görevlisi White ile karşılaşır, ancak katil onu boğazından okla vurur.

Allison, King ve Shanika katilin önüne çıkar ve üçlü onu yenmeyi başarır ve öldürür. Maskeyi çıkardıklarında, gas istasyonunda Shanika'nın gördüğü görevli olduğunu görürler. Lisa, Nnamdi ve Dewayne daha sonra ikinci bir katil ile karşılaşır ve Lisa onun beynini paramparça eder. Cebindeki eşyalara baktıklarında, onun birinci katilin ikiz kardeşi olduğunu görürler ve birisi onları oraya getirmek için onları tuttuğunu anlar.

Arkadaşlar başka bir odada Ranger White'ın ve Clifton'ın cesetlerini bulurlar, ancak Clifton uyanır ve kendini organize eden kişi olduğunu açığa vurur. Onları üniversitede tanıdıkları dönemde sürekli olarak "siyahlık" seviyesini sürekli olarak sorguladıkları için suçlar. Bu şüphe, çok içip yolda araba kullanırken bir kadını öldürdüğü bir olaya yol açmış ve dört yıl boyunca uyuşturucu etkisi altında olduğu için hapishanede kalmıştır. Tüm geceyi intikam için organize eden Clifton, diğerlerini öldürmeye hazırlanırken onları bir kuyuya atar ve Shawn'ın ve Morgan'ın cesetlerini oraya atar. Arkadaşlar geri dövüşür ve sonunda Clifton'ı kuyuya aşağı iter, görünüşe göre ölümüne.

Filme Yorum Yaz