Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Kayıp Kızlar ve Aşk Otelleri izle

-

Lost Girls and Love Hotels

4.7/ 10
1 1

Kayıp Kızlar ve Aşk Otelleri filminin bilgileri Lost Girls and Love Hotels

4.7
Kayıp Kızlar ve Aşk Otelleri 4.7 Türkçe Dublaj 2020 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

Japonya

KategoriDram Filmleri Yönetmen

William Olsson

Oyuncular

Alexandra Daddario, Takehiro Hira, Carice van Houten, Andrew Rothney, Misuzu Kanno, Yasunari Takeshima, Kate Easton, Haruka Imô

"Lost Girls & Love Hotels" filmi, Tokyo'da yaşayan Amerikalı bir İngilizce öğretmeni olan Margaret'ın hikayesini anlatıyor. Gündüzleri havayolu hostes adaylarına İngilizce öğreten Margaret, geceleri ise Tokyo'nun gece hayatına kendini kaptırır ve şehrin sayısız 'aşk otelinde' rastgele erkeklerle boyunduruk ilişkiler yaşar. Çoğu zaman aşırı içki tüketimi ve geç saatlere kadar süren eğlenceleri nedeniyle çalıştığı okula dağılmış ve bitkin bir hâlde gelir. Bu durum, yöneticisi Nakamura'nın dikkatini çeker ancak Nakamura, Margaret'ta gençliğinin izlerini görür ve ona sempati duyar.

Bir gün, Yakuza çetelerinden birinin uygulayıcısı olan Kazu ile yolları kesişir ve ikisi bir ilişkiye başlarlar. Kazu'nun yakında evleneceğini öğrendiğinde ilk başta şaşıran Margaret, Kazu'nun evliliğinin daha çok bir görevden kaynaklandığını anladığında onunla olan ilişkisini sürdürmeye karar verir. Margaret, Kazu'ya ailesi olmadığını itiraf eder: çocukken babası ayrılmış, annesi kanserden ölmüş ve şizofren bir erkek kardeşi vardır. Margaret, yalnız olmak için Japonya'ya gelmiştir.

Kazu, bir gün Margaret'ın öğrencilerinin mezuniyet günü, onunla tüm günü Kyoto'da geçirmek ister. Kazu'nun bir daha böyle bir günü olmayacağını söylemesi üzerine, ilk başta mezuniyeti kaçırmak istemeyen Margaret, teklifi kabul eder ve trenle Kyoto'ya giderler. Kazu onu Kiyomizu-dera tapınağına götürür ve "Buddha'nın rahmi" olarak adlandırılan, karanlık bir tünelin sonunda aydınlatılmış bir taşı gösterir. Kazu, taşı bulmanın yeniden doğuşu sembolize ettiğini açıklar ve Margaret'ın travmasını aşmasına yardımcı olmak amacıyla onu oraya getirdiğini söyler; ancak Margaret etkilenmemiştir. Tokyo'ya dönüş yolunda Kazu, Margaret uyurken trenden iner ve Margaret onu bulmak için umutsuzca çabalar. Daha sonraki gün işe döndüğünde, işten çıkarıldığını ve yerine başka birinin getirildiğini öğrenir.

Filme Yorum Yaz