Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Kasırgada Vurgun izle

-

The Hurricane Heist

5.7/ 10
1 1

Kasırgada Vurgun filminin bilgileri The Hurricane Heist

5.7
Kasırgada Vurgun 5.7 Türkçe Dublaj 2018 1080p
Film Süresi

98 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Niven Howie

Oyuncular

Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson, Melissa Bolona, Ben Cross, Christian Contreras, Mark Basnight, Erik Rondell, Mark Rhino Smith

Kasırgada Vurgun: Kasırga tehdidi altında, bir grup fırsatçı suçlu, ABD Hazine Dairesi'ne sızarak milyonlarca dolar çalar. Ancak bir meteoroloji uzmanı ve bir Maliye Bakanlığı temsilcisi beklenmedik bir ittifak kurar ve hırsızların planlarını alt üst etmek için fırtına bilgisini kullanır.

Bir kasırga, 5. kategori bir fırtınaya dönüşerek ABD'yi vururken, bir grup hırsız, ABD Hazine Dairesi'ne sızarak 600 milyon dolarlık bir soygun gerçekleştirir. Ancak kasırga beklenmedik bir şekilde hızla güçlenir ve hırsızların planları tersine döner. Özellikle kasa dairesine ulaşmak için bir Maliye Bakanlığı temsilcisinin bildiği şifreye ihtiyaçları vardır.

Temsilci, kendisine beklenmedik bir müttefik bulur: Kasırgalardan korkan fakat hırsızların kaçırdığı kardeşini kurtarmak için kararlı bir meteoroloji uzmanı. Meteoroloji uzmanı Will, fırtına bilgisini silah olarak kullanarak bu adrenalin dolu ve dur durak bilmeyen aksiyon yolculuğunda galip gelmek için mücadele eder. İkili, kasırganın vurduğu şehirde, hırsızlara karşı tehlikeli bir oyun oynamak zorunda kalır.

"Fırtına Operasyonu," aksiyon ve gerilim türlerini bir araya getiren bir film. Kasırgaların yarattığı kaos ve tehlikenin yanı sıra, hırsızlarla mücadele ve milyonlarca doları kurtarma çabaları izleyicilere heyecan verici anlar sunarken, Will'in meteoroloji bilgisiyle planları alt üst etmesi de dikkat çeker. Aynı zamanda, beklenmedik bir ittifakın gücü ve dayanışma teması da vurgulanır.

Filme Yorum Yaz