"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Hayaletli Ev izle

-

Haunter

5.9/ 10
1 1

Hayaletli Ev filminin bilgileri Haunter

5.9
Hayaletli Ev 5.9 Türkçe Altyazı 2014 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriFantastik FilmlerGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Vincenzo Natali

Oyuncular

Abigail Breslin, Peter Outerbridge, Michelle Nolden, Stephen McHattie, Peter DaCunha, Samantha Weinstein, Eleanor Zichy, David Hewlett

Film, Lisa Johnson adında genç bir kızın hikayesini anlatır. Lisa, kendini sürekli tekrar eden bir döngü içinde hissetmektedir. Her gün aynı rutinleri yaşayan Lisa, ailesiyle birlikte tuhaf bir şekilde yaşamaktadır. Ancak bir süre sonra Lisa, kendi evinden ve ailesinden başka hiç kimsenin olmadığını fark eder.

Lisa, bu durumu anlamlandırmak için çaba harcamaya başlar ve esrarengiz olayların ardındaki gerçeği keşfetmeye çalışır. Kendisine bir mesaj gönderen başka bir genç kız olan Olivia ile iletişime geçer. Olivia da Lisa gibi tuhaf bir döngü içindedir ve Lisa'ya geçmişte yaşanan bir trajedinin tekrar tekrar yaşandığını anlatır.

Lisa, kendisini hapseden bu tekrarlayan döngüyü kırmak için Olivia'nın ipuçlarını takip eder. Karanlık bir geçmişin izlerini sürerken, evlerinin önceki sakinlerinin esrarengiz ölümleriyle ilgili gerçeği keşfeder. Lisa, bu süreçte kötü niyetli bir varlık olan "Haunter" ile karşı karşıya gelir ve geçmişte yaşananları değiştirmek için mücadele etmek zorunda kalır.

"Haunter", gizemli atmosferi, gerilim dolu sahneleri ve paranormal unsurlarıyla dikkat çeken bir korku filmidir. Film, geçmişin hayaletleriyle hesaplaşma ve kurtuluş arayışı temasını işlerken, seyirciyi merak ve gerilimle içine çekmeyi amaçlar. Abigail Breslin'in başarılı oyunculuğuyla desteklenen film, sürprizlerle dolu bir hikaye sunar.

Filme Yorum Yaz