Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

İşgal izle

-

Bushwick

5.1/ 10
1 1

İşgal filminin bilgileri Bushwick

5.1
İşgal 5.1 Türkçe Dublaj 2017 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Sig De Miguel

Oyuncular

Dave Bautista, Brittany Snow, Angelic Zambrana, Jeremie Harris, Myra Lucretia Taylor, Alex Breaux, Arturo Castro, Quincy Chad, Christian Navarro, Manny Alfaro

Yüksek lisans öğrencisi Lucy (Brittany Snow), Brooklyn metrosundan çıktığında, yaşadığı Bushwick mahallesinin aniden saldırı altında olduğunu fark eder. Siyah kostümlü askerler, mahalleyi işgal etmiş ve sokaklarda kaos yaratmışlardır. Yaya olan herkes ya esir alınmakta ya da saldırıya uğramaktadır.

Lucy, eski bir donanma sıhhiyecisi olan Stupe (Dave Bautista) ile tanışır. İsteksizce bir araya gelirler ve bu iç savaşın ortasında hayatta kalmak için işbirliği yapmaya karar verirler. Ancak ikisi de neden ve kimin saldırdığını bilmezler.

New York'taki yıkım hızla yayılmaya devam ederken, Lucy ve Stupe güvenli bir yere ulaşmak için Bushwick'in tehlikelerle dolu sokaklarında ilerlemek zorundadırlar. Yolculukları, yağmacılar, yerel milisler, işgalci güçler ve diğer tehlikelerle dolu beş blok boyunca devam eder.

"Bushwick," aksiyon dolu sahneleri ve gerilimi ile dikkat çeken bir film olarak bilinir. Karakterlerin hayatta kalmak için verdikleri mücadele, izleyicilere yoğun bir gerilim deneyimi sunar. Aynı zamanda film, toplumsal temaları ve kentsel çatışmaları ele alarak düşündürücü bir yapım olarak da öne çıkar.

Filme Yorum Yaz