Biri beni durdursun! Maske

Acemi Çapkın izle

-

Caprice

6.0/ 10
1 1

Acemi Çapkın filminin bilgileri Caprice

6.0
Acemi Çapkın 6.0 Türkçe Dublaj 2015 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

France

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Emmanuel Mouret

Oyuncular

Virginie Efira, Anaïs Demoustier, Laurent Stocker, Emmanuel Mouret, Thomas Blanchard, Mathilde Warnier, Olivier Cruveiller, Botum Dupuis

Acemi Çapkın, 2015 yapımı romantik-komedi türündeki bir Amerikan filmidir. Yönetmenliğini Judd Apatow'un üstlendiği filmde başrollerde Amy Schumer ve Bill Hader yer alır.

Film, kendine güveni yüksek, esprili bir kadın olan Amy (Amy Schumer) ve her zaman duygusal ilişkilerden kaçınan spor hekimi Aaron'ın (Bill Hader) aşk hikayesini anlatır. İkilinin yolları bir spor etkinliğinde kesişir ve birbirlerine çekilirler. Ancak Amy'nin, ilişkilerinde sürekli başarısız olması ve Aaron'ın geçmişte yaşadığı bir kalp kırıklığı, bu aşkı test etmeye başlar.

Amy ve Aaron, birbirleriyle geçirdikleri zaman içinde birbirlerine daha da yakınlaşırlar ve bir ilişki başlar. Ancak bu ilişkiyi sınamak için zorlu bir süreçten geçmek zorunda kalacaklardır. Amy, bir yandan işinde başarılı olmaya çalışırken diğer yandan Aaron'ın ailesiyle tanışmak zorunda kalır. Bu sırada Aaron, Amy'nin yaşam tarzı ve esprili kişiliğiyle başa çıkmaya çalışır. İkili arasında oluşan bu gerilimli durum, onları birbirlerine daha da yakınlaştıracaktır.

Acemi Çapkın, Amy Schumer'in senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği bir film olması nedeniyle özellikle kadın izleyiciler tarafından büyük ilgi görmüştür. Film, seyircilere bir aşk hikayesi anlatırken aynı zamanda cinsiyet rolleri ve modern ilişkiler hakkında da düşündürmektedir.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz