'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Kar Korsanları izle

-

Kar Korsanlari

6.7/ 10
1 1

Kar Korsanları filminin bilgileri Kar Korsanlari

6.7
Kar Korsanları 6.7 Yerli Film 2015 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Faruk Hacihafizoglu

Oyuncular

Taha Tegin Özdemir, Yakup Özgür Kurtaal, Ömer Uluç, Isa Mastar, Oguzhan Ulukaya, Zeki Aktas, Figen Oral Cebel, Yücel Can

Kar Korsanları filminin kısaca özeti ise;

1981 senesinde geçen film, 1980 de gerçekleşen darbe sonrasında Kars'ta hayat süren bir öyküyü konu alıyor. O senelerde aylarca karla kaplı olan yerleşkede darbe ile birlikte gelmiş olan birçok problemin haricinde kömür bulmak da oldukça zordur. Kömür sadece imtiyazlı kimselerin ve bazı devlet dairelerinin bulabildiği bir nimet  gibidir. Üç dost  olan Serhat, Gürbüz ve İbo darbenin sonrasında gelen yaz tatilinde oyun oynamak yerine kömür aramak için yola koyulacaklardır. En temel ihtiyaçlardan biri olan ısınma ihtiyacı için verecekleri bu mücadele çocukluklarını şekillendirecek bir dayanışma hikayesine dönüşecektir.

Faruk Hacıhafızoğlu'nun senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı filmin başlıca rollerinde Taha Tegin Özdemir, Yakup Özgür Kurtaal, Ömer Uluç ve İlker Sır gibi isimler yer alıyor.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz.

Filme Yorum Yaz