Biri beni durdursun! Maske

Al Kameen izle

-

Al Kameen

6.3/ 10
1 1

Al Kameen filminin bilgileri Al Kameen

6.3
Al Kameen 6.3 Türkçe Altyazı 2021 1080p
Film Süresi

102 Dakika

Ülke

United Arab Emirates

KategoriAksiyon FilmleriDram Filmleri Yönetmen

Pierre Morel

Oyuncular

Omar Bin Haider, Marwan Abdullah, Mohammed Ahmed, Mansoor Al-Fili, Khalifa Albahri, Hassan Yousuf Alblooshi, Saeed AlHarsh, Mark Allen Jr.

"Al Kameen" (الكمين), Arapça'da "Tuzak" anlamına gelen 2021 Birleşik Arap Emirlikleri aksiyon-savaş filmidir. Film, Pierre Morel tarafından yönetilen ve Brandon Birtell ile Kurtis Birtell tarafından yazılan senaryoya dayanmaktadır. Gerçek bir hikayeye dayanmaktadır ve 2018 yılında isyancılar tarafından Birleşik Arap Emirlikleri askerlerine yapılan bir tuzak olayını konu almaktadır. Aralık 2021 itibarıyla, Birleşik Arap Emirlikleri'nde en çok gişe yapan Emirati ve Arapça dilindeki film olarak kaydedilmiştir.

Ana çekimler Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleştirilmiştir. Film 25 Kasım 2021 tarihinde gösterime girmiştir. AGC Studios ve Image Nation Abu Dhabi tarafından üretilmiş ve Vox Distribution tarafından sinemalarda dağıtılmıştır.

Hikaye 2018 yılında Yemen Savaşı sırasında, Mocha'da konuşlu olan Birleşik Arap Emirlikleri Silahlı Kuvvetleri askerleri bir görev için sevk edilir. Rutin bir devriye sırasında, Emirati askerleri Ali Al-mismari, Bilal Al Saadi ve Al Hindasi isyancı savaşçılar tarafından bir vadide tuzağa düşürülür. Bunun üzerine başka bir Birleşik Arap Emirlikleri askeri ekibi, vatandaşlarını kurtarmak için bir operasyon düzenler.

Filme Yorum Yaz