'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Savaş Gemisi: Hedef Dünya izle

-

Battleship

5.8/ 10
1 1

Savaş Gemisi: Hedef Dünya filminin bilgileri Battleship

5.8
Savaş Gemisi: Hedef Dünya 5.8 Türkçe Dublaj 2012 1080p
Film Süresi

131 Dakika

Ülke

Hong Kong

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriGerilim FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Paul Rubell

Oyuncular

Taylor Kitsch, Tadanobu Asano, Rihanna, Brooklyn Decker, Gregory D. Gadson, Hamish Linklater, Liam Neeson, Alexander Skarsgård, Jerry Ferrara, Jesse Plemons

Savaş Gemisi: Hedef Dünya 2012 yapımı bir bilim kurgu ve aksiyon filmidir. Film, yönetmen Peter Berg tarafından yönetilmiş ve başrollerinde Taylor Kitsch, Liam Neeson, Rihanna, Alexander Skarsgård ve Brooklyn Decker gibi oyuncular yer almıştır. "Battleship," aynı adı taşıyan deniz savaşı tabanlı strateji oyununa dayanmaktadır. İşte filmin özeti:

Hikaye, genç bir deniz subayı olan Alex Hopper'ın (Taylor Kitsch) etrafında dönmektedir. Hopper, düşük disiplin seviyeleri ve sorumsuz tavırlarıyla tanınan bir gençtir. Bir gece, Alex, kendisi gibi denizci olan ağabeyi Stone (Alexander Skarsgård) tarafından sert bir şekilde uyarılır. Bunun sonucunda, Alex, babası tarafından da denizci olması için teşvik edilen Samantha (Brooklyn Decker) ile tanışır.

Hikaye, Alex ve ağabeyi Stone'ın USS John Paul Jones adlı savaş gemisiyle deniz tatbikatlarına katılmalarıyla başlar. Ancak tatbikatlar sırasında, Dünya'ya dost gezegenlerden gelen uzaylı bir güç tarafından ele geçirilmiş olan bir deniz gemisi ile karşılaşırlar. Uzaylılar, dünya üzerindeki iletişimi keser ve savaşa başlar. Alex, geminin komutanı olur ve gemisini ve mürettebatını savunmak için savaşır. Aynı zamanda, ABD Donanması da uzaylılara karşı koymak için çözüm aramaktadır.

Savaş Gemisi: Hedef Dünya büyük ölçekli deniz savaşları, uzaylı istilası ve aksiyon sahneleriyle dolu bir film olarak dikkat çeker. Film, insanlığın dayanıklılığına, birlikte çalışma ve liderlik önemine vurgu yapar. Bilim kurgu ve aksiyon severler için keyifli bir seçenektir.

Filme Yorum Yaz